ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Athens Lycabettus Hotel: Η Αρχιεπισκοπή αναζητεί με διαγωνισμό ενοικιαστή

13:03 - 10 Νοε 2015 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Athens Lycabettus Hotel: Η Αρχιεπισκοπή αναζητεί με διαγωνισμό ενοικιαστή
Τη Τετάρτη προγραμματίζεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών η ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση επταώροφου κτιρίου, που ανήκει στην εκκλησία (πρώην ξενοδοχείο Athens Lycabettus) στο Κολωνάκι, επί της οδού Βαλαωρίτου 6.

Ο πρώτος διαγωνισμός, που έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου είχε ακυρωθεί, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν κατατεθεί 18 προσφορές εκ των οποίων 14 ήταν έγκυρες.

Η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης διαμορφώνεται, σύμφωνα με τη διακήρυξη στα 12 χρόνια με αρχική τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού για την ανάδειξη πλειοδότη και τον καθορισμό μηνιαίου μισθώματος να έχει οριστεί στο ποσό των 12.972 ευρώ μηνιαίως. Ο υποψήφιος μισθωτής θα δικαιούται να ανακαινίσει και να εκσυγχρονίσει το ακίνητο, ύστερα από συναίνεση της εκμισθώτριας. Οι δαπάνες για τις προτεινόμενες εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του ξενοδοχείου θα συνυπολογίζονται για την επιλογή του μισθωτή και το ύψος της προσφοράς του μόνο εφόσον υπερβαίνουν την προσφορά για το μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς να συμψηφίζονται με μισθώματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.