ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Costa Navarino: Τρία διεθνή βραβεία για το Anazoe Spa

19:41 - 12 Νοε 2015 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Costa Navarino: Τρία διεθνή βραβεία για το Anazoe Spa
Η διάκριση αυτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί αναγνώριση του Anazoe Spa ως διεθνούς ηγέτη στον χώρο των πρακτικών και θεραπειών spa.

Το Anazoe Spa της Costa Navarino έλαβε την πιο υψηλή διάκριση σε τρεις κατηγορίες στα φετινά SPA Traveller Awards, και συγκεκριμένα στις κατηγορίες, Best European Spa to Recharge, Best Wellness Spa: Europe και Best for Golf and Spa Europe, σύμδωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Η διάκριση αυτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί αναγνώριση του Anazoe Spa ως διεθνούς ηγέτη στον χώρο των πρακτικών και θεραπειών spa.

 

Τα SPA Traveller Awards βραβεύουν τους κορυφαίους προορισμούς spa και wellness σε όλο τον κόσμο, όπως αυτοί ψηφίζονται από τους αναγνώστες του περιοδικού The SPA Traveller διεθνώς. Τα συγκεκριμένα βραβεία θεωρούνται ορόσημο αριστείας στον χώρο των spa.

 

Το Anazoe Spa είχε λάβει επίσης δύο βραβεία στην περσινή διοργάνωση στις κατηγορίες Best International Family-Friendly Spa Hotel/Resort και Best International New/Refurbished Spa, ενώ είχε διακριθεί σε δύο κατηγορίες και το 2013.

 

Η Διευθύντρια του Anazoe Spa, κα. Δώρα Κορομηλά δήλωσε σχετικά:

 

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα τρία βραβεία που λάβαμε στα φετινά SPA Traveller Awards, γεγονός που αποτελεί διεθνή αναγνώρισή μας ως ένα από τα κορυφαία spa στον κόσμο. Επιδιώκουμε διαρκώς να παρέχουμε απαράμιλλες υπηρεσίες για τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με μοναδικές εμπειρίες ευεξίας και παραδοσιακές signature θεραπείες».

 

Οι μοναδικές oleotherapy® signature θεραπείες που προσφέρει το spa βασίζονται σε τοπικές πρακτικές χιλιάδων χρόνων που βρέθηκαν χαραγμένες σε επιγραφές στο Παλάτι του Νέστορα και συνδυάζονται με τη χρήση των εξαιρετικών φυσικών συστατικών που προσφέρει η περιοχή και τις τεχνικές φυσιοθεραπείας του Ιπποκράτη, ‘πατέρα’ της σύγχρονης ιατρικής.

 

Μια αναζωογονητική εμπειρία για τους επισκέπτες του spa που μπορούν να νιώσουν απόλυτα ανανεωμένοι, απολαμβάνοντας παράλληλα τη διαμονή τους στο The Westin Resort Costa Navarino ή το The Romanos, a Luxury Collection Resort.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.costanavarino.com

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.