ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Athens Was: Η «νησίδα» του Ομίλου ANEMI HOTELS κάτω από τον Παρθενώνα

09:21 - 11 Δεκ 2015 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Athens Was: Η «νησίδα» του Ομίλου ANEMI HOTELS κάτω από τον Παρθενώνα
Ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο ξενοδοχείο το AthensWas είναι το νέο luxury design ξενοδοχείο του Ομίλου ANEMI HOTEL, που μια ανάσα από την Ακρόπολη ανοίγει την αγορά των boutique hotels στην περιοχή.

Στον αριθμό 5 της Διονυσίου Αεροπαγίτου κοντά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τον ιερό βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης ξεκίνησε την 1η Απριλίου τη λειτουργία του με την φιλοδοξία να κάνει την διαμονή των επισκεπτών του μια ξεχωριστή εμπειρία, με διακριτική πολυτέλεια. Το AthensWas είναι μέλος των Design Hotels και σχεδιάστηκε με πίστη στις βασικές αρχές του κλασικού μοντερνισμού.

Είναι 21 δωματίων, που ουσιαστικά προέκυψαν από τη μετατροπή σε ξενοδοχείο ενός συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών, που στο παρελθόν είχαν φιλοξενήσει το στέλεχος της Τρόικας Μπομπ Τραα. Η ετιαρία είχε αποκτήσει το εν λόγω οικόπεδο και στη συνέχεια προχώρησε σε επενδύσεις ώστε να μπει στο χάρτη της Αθηναϊκής Ξενοδοχείας μετά την επιτυχημένη της παρουσία στη Φολέγανδρο με το Anemi Hotel

Η εταιρεία, που διαθέτει και κατασκευαστικό πυλώνα, σχεδιάζει την περαιτέρω επέκτασή της στη νησιωτική χώρα με αιχμή του ενδιαφέροντός της τη Σαντορίνη. Στόχος της είναι να μέσα από τις αρχιτεκτονικές της επιλογές να δίνει μοναδική εμπειρία ταξιδιού στους επισκέπτες της.

Ειδικά στο Athens Was oi καθαρές γραμμές, οι λιτοί όγκοι και τα φυσικά υλικά, – κυρίως ελληνικά μάρμαρα και ξύλο -, καθορίζουν την αισθητική των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Ωστόσο, η τελική αίσθηση που προκύπτει ξεγλιστρά με χάρη από τον πόλο της μεγαλοπρέπειας, για να χαρεί την πολυτέλεια σε νότες ανάλαφρες και χαρούμενες. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο επισκέπτης νιώθει οικείους και ζεστούς όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, από την πρώτη κιόλας στιγμή και αυτό προδιαγράφει την πιο σίγουρη ηρεμία και ξεκούραση. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν βεράντα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν μια από τις πιο σπουδαίες πτυχές της αθηναϊκής ζωής, την ευχαρίστηση της χαλάρωσης σε έναν ανοικτό χώρο.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.