ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κατέβασαν ρολά» δύο ξενοδοχεία στην Εύβοια

18:04 - 08 Μαρ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
«Κατέβασαν ρολά» δύο ξενοδοχεία στην Εύβοια
Ρολά κατεβάζουν δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Εύβοια, τα ξενοδοχεία Holidays in Evia και Eretria Village, όπως αναφέρει το Εργατικό Κέντρο της Εύβοιας. Και οι δύο μονάδες ανήκουν στην εταιρεία "ΕΣΤΙΑ ΑΕ", η οποία, σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας λόγω οικονομικών οφειλών στην Τράπεζα Πειραιώς και στο ΙΚΑ, αλλά και στη μη εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή. Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στις δύο μονάδες έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη, διεκδικώντας δεδουλευμένα για τη διετία 2014 -2015 ύψους 200 χιλ. ευρώ.

Όπως αναφέρει πάντως το Εργατικό Κέντρο, τα ξενοδοχεία έκαναν πέρσι ρεκόρ όσον αφορά τη διαμονή πελατών, φαίνεται ωστόσο πως υπήρχαν ζημιές από προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα ζητά την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξε κακοδιαχείριση εκ μέρους της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

 

Το ξενοδοχείο Eretria Village Resort είναι τεσσάρων αστέρων, ενώ το Holidays in Evia τριών αστέρων, με δυναμικότητα 334 δωματίων. Ήδη στις ιστοσελίδες των μονάδων δεν μπορεί να γίνει κράτηση, καθώς τα ξενοδοχεία εμφανίζονται ως «μη διαθέσιμα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.