ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αρχαιολογικό ΟΚ» για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

13:55 - 09 Μαρ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
«Αρχαιολογικό ΟΚ» για τον Αστέρα Βουλιαγμένης
Μετά τις πληροφορίες που έφεραν τα αρμόδια υπουργεία να γνωμοδοτούν αρνητικά ως προς το νέο σχέδιο αξιοποίησης του Αστέρα Βουλιαγμένης από τους ιδιώτες επενδυτές, τα... καλά νέα για το επενδυτικό σχήμα της Jermyn Street, την ιδιοκτήτρια Εθνική Τράπεζα και το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου έρχονται σήμερα από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Το ΚΑΣ, το οποίο είχε χθες συνεδρίαση για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της προωθούμενης επένδυσης στο φιλέτο της Βουλιαγμένης, γνωμοδότησε, κατά τις πληροφορίες, θετικά.

 

Οι παρατηρήσεις που υφίστανται από πλευράς του ΚΑΣ έχουν να κάνουν με την ελεύθερη πρόσβαση στο Ναό του Απόλλωνος Ζωστήρος, ο οποίος βρίσκεται εντός της υπό αξιοποίηση έκτασης. Για τις εν λόγω παρατηρήσεις, τόσο η πλευρά του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου όσο και η πλευρά του τουρκοαραβικού σχήματος των επενδυτών φαίνεται ότι συμφωνούν, με την πλευρά της Jermyn Street να είναι διατεθειμένη να τις ικανοποιήσει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.