ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ψήνεται» deal μεταξύ «Πεντελικόν» και Starwood

08:22 - 29 Μαρ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
«Ψήνεται» deal μεταξύ «Πεντελικόν» και Starwood
Σε συζητήσεις με τους νέους ιδιοκτήτες του ακινήτου που φιλοξενούσε μέχρι τον περασμένο Μάιο το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν» της Κηφισιάς βρίσκεται ο αμερικανικός ξενοδοχειακός όμιλος Starwood.

Πληροφορίες θέλουν τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη συνεργασίας μεταξύ τoυ διεθνούς ξενοδοχειακού ομίλου της Starwood Hotels and Resorts και της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Η ενδεχόμενη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα σημάνει μία νέα εποχή για το ιστορικό ξενοδοχείο. Ανοιχτό παραμένει αν η Starwood αναλάβει τη διαχείριση της μονάδας ή αν η συμφωνία πάρει τη μορφή franchise. Στη δεύτερη περίπτωση, το ξενοδοχείο θα αποκτήσει το δικαίωμα χρήσης ενός από τα εμπορικά σήματα της Starwood αλλά η διαχείριση θα παραμείνει στους ιδιοκτήτες του ακινήτου.

Υπενθυμίζεται ότι το «Πεντελικόν» πέρασε πέρυσι στην ιδιοκτησία εταιρείας συμφερόντων του ομογενούς από τη Βενεζουέλα Θ. Δουζόγλου, έπειτα από δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό του ακινήτου που διενήργησε η Alpha Bank λόγω οφειλών προς την τράπεζα της ιδιοκτήτριας μέχρι τότε εταιρείας «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βάρδη Α.Ε.».

Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία διέκοψε τη λειτουργία του ξενοδοχείου στα τέλη Μαΐου 2015, ενώ εμφανίζεται να επιδιώκει την επαναλειτουργία του, πλήρως ανακαινισμένου, ιστορικού ξενοδοχείου στα τέλη του χρόνου ή το αργότερο στις αρχές του 2017.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.