ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Louis Hotels: Ανεβάζει τον πήχη στον Πρωταρά

12:50 - 25 Μαϊ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Louis Hotels: Ανεβάζει τον πήχη στον Πρωταρά
Στην ανακοίνωση της ολικής αναδόμησης και της ενάρξεως της λειτουργίας τριών νέων μονάδων στην Κύπρο καθώς και στην αναβάθμιση μιας τρίτης προχωρά η Louis Hotels που κατέχει εξέχουσα θέση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας με 21 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.

Συγκεκριμένα, στις 18 Απριλίου 2016 άνοιξε τις πόρτες του, αφού ανανεώθηκε ριζικά, το πολυτελές θέρετρο Louis Nausicaa Beach, που βρίσκεται στη φημισμένη παραλία Fig Tree Bay. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου καθώς και οι 196 σουίτες έχουν πλήρως αναβαθμιστεί και επανασχεδιασθεί.

Μάλιστα από φέτος και για πρώτη χρονιά, το ξενοδοχείο λειτουργεί αποκλειστικά ως ξενοδοχείο «TUI Family Life», ένα πρόγραμμα διακοπών που ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα φιλοξενίας για πελάτες του συγκεκριμένου διοργανωτή ταξιδιών από τις αγορές της Αγγλίας και της Σκανδιναβίας.

Δίπλα από το Family Life Nausicaa βρίσκεται το The King Jason Protaras, το πρώτο boutique design ξενοδοχείο της περιοχής που άνοιξε τις πύλες του στις 27  Απριλίου φέτος μετά από ολική αναδόμηση και εντάχθηκε στα ξενοδοχεία της Louis Hotels.  Το The King Jason συνδυάζει μία όαση πολυτελών υπηρεσιών για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης πλάι στο απέραντο γαλάζιο.

Η λειτουργία τόσο του Family Life Nausicaa, όσο και του The King Jason Protara κάτω από την ομπρέλα εξειδικευμένων προϊόντων της TUI, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου οργανωτή ταξιδιών TUI προς τη Louis Hotels.

Το γνωστό τουριστικό χωριό Άγιος Ηλίας στον Πρωταρά που έχει αγαπηθεί από τουρίστες του εξωτερικού αλλά και Κύπριους, ξαναγράφει ιστορία και ανοίγει τις πύλες του την 1η Ιουνίου 2016, πλήρως ανοικοδομημένο και ανασχεδιασμένο καθιστώντας το πλέον σε ένα πολυτελές θέρετρο 4+ αστέρων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.