ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην τελική ευθεία για την πώληση του Hilton

10:46 - 21 Ιουλ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στην τελική ευθεία μπαίνει η πώληση του εμβληματικού ξενοδοχείου Hilton, ιδιοκτησίας σήμερα της Ιονική Ξενοδοχειακή, θυγατρικής του ομίλου της ALPHA BANK.

Αύριο Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση των τελικών και δεσμευτικών προσφορών από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μη δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν προ ημερών στο πλαίσιο της σχετικής διαδικασίας από 7 ενδιαφερόμενους, κινήθηκαν στα επίπεδα των 140 – 170 εκατ. ευρώ.
 
Το ύψος που κινήθηκαν οι προσφορές "ξεκαθάρισε" σε σημαντικό βαθμό την εικόνα για τους παίκτες που θα διεκδικήσουν το ξενοδοχείο, το οποίο έως το τέλος του 2016 διαθέτει σύμβαση με τη διεθνή αλυσίδα HILTON.
 
Πηγές από την αγορά κάνουν λόγο για το έντονο ενδιαφέρον από τα σχήματα των ομίλων Κωνσταντακόπουλου (ΤΕΜΕΣ)-Olayan και Δασκαλαντωνάκη-Lone Star (αμερικανικό επενδυτικό fund), αλλά και από την τουρκική Dogus Holdings (έχει επενδύσει στην Ελλάδα μέσω της D-Marin στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπως και σε άλλες μαρίνες) και την νοτιοαφρικάνικη Orion Hotels, ενώ μένει να φανούν εάν τελικώς θα υπάρξει δεσμευτική πρόταση από τον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο Hines (παλαιότερα είχε διαπραγματευτεί την απόκτηση του Πόρτο Καρράς).

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.