ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Athens Ledra: Τι περιμένουν οι πιθανοί επενδυτές;

11:08 - 26 Σεπ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Athens Ledra: Τι περιμένουν οι πιθανοί επενδυτές;
Δύο πλειστηριασμοί κανένας επενδυτής μέχρι στιγμής προμηνύουν τη συνέχιση των περιπετειών για το μέλλον του Athens Ledra.

Θεωρητικό ενδιαφέρον από πιθανούς επενδυτές υπάρχει, αλλά έχει παραμείνει στη σφαίρα των συζητήσεων.

 

Ο τελευταίος πλειστηριασμός ήθελε το τίμημα για την απόκτηση του Athens Ledra στα 47,8 εκατ. ευρώ, ποσό που από την αγορά κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό.

 

Την ίδια στιγμή το ποσό αυτό ενδέχεται να κρατά σε απόσταση υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι δεν αποκλείεται να δίνουν λίγο χρόνο στις διαδικασίες, ώστε το τίμημα να πέσει. Σε περίπτωση όμως που πραγματοποιηθεί τρίτος κατά σειρά πλειστηριασμός, από τον οποίο δεν θα προκύψει αγοραστής, το μέλλον του ξενοδοχείο προμηνύεται δυσοίωνο. Σημειώνεται ότι η δεύτερη δημοπρασία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ είχε προηγηθεί άλλη μία το περασμένο καλοκαίρι.

 

Η αγορά αναμένει τον επενδυτή με κομμένη την ανάσα, ενώ ο εκ των βασικών μετόχων της ΑΣΤΥ ΑΕ ευελπιστεί μέσω του τιμήματος, της πώλησης, να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις προς εργαζόμενους και άλλους.

 

Εντός του παιχνιδιού φαίνεται ότι παραμένει η ελβετική Movenpick Hotels & Resorts, η οποία όμως εξακολουθεί να διατηρεί θεωρητικό και μόνο ενδιαφέρον.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.