ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ελλάδα η Wyndham Group Hotel

09:25 - 05 Οκτ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στην Ελλάδα η Wyndham Group Hotel
Στην ελληνική αγορά εισέρχεται η Wyndham Group Hotel, μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο, καθώς την 1η Δεκεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία το Wyndham Grand Athens σε ακίνητο στην πλατεία Καραϊσκάκη, το οποίο ανήκει στον όμιλο Βιοχάλκο και στέγαζε και παλαιότερα ξενοδοχείο.

Το κόστος της ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει συνολικά τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ θα απασχοληθούν άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα. Το Wyndham Grand Athens θα διαθέτει 276 δωμάτια και συνεδριακούς χώρους συνολικού εμβαδού 2500 τ.μ., ενώ ο στόχος, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης είναι να προσφέρει εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες του, όπως και να βοηθήσει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Μεταξουργείου όπου βρίσκεται.

 
Το ξενοδοχείο αποτελεί το πρώτο στην Ελλάδα για την Wyndham Group Hotel, η οποία λειτουργεί περισσότερα από 8.000 ξενοδοχεία σε 73 χώρες χρησιμοποιώντας 16 διαφορετικές εμπορικές ονομασίες. Όπως ανέφερε ο Έντουιν Μπόερς, αντιπρόεδρος του αμερικανικού ομίλου για την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, «η Αθήνα αποτελεί την πρώτη στάση καθώς βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη στην Ελλάδα» χωρίς, όμως, να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα πλάνα της Wyndham Group Hotel στη χώρα μας.
 

Το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρεία, που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη.

 

Το Wyndham Grand Athens θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της και εντός Ελλάδας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.