ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουντουρά: O Ομπάμα επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του

12:48 - 16 Νοε 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κουντουρά: O Ομπάμα επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του
Η Έλενα Κουντουρά συνάντησε τον Μπαράκ Ομπάμα στο δείπνο που παραχώρησε προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και είχε ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του. Όπως η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter τού απηύθυνε πρόσκληση να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και εμφανίστηκε θετικός.

«O Μπαράκ Ομπάμα επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του μετά από πρόσκληση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά», έγραψε η υπουργός Τουρισμού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελενα Κουντουρά στη διάρκεια ολιγόλεπτης κουβέντας που είχε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, στο χθεσινό δείπνο που έδωσε η Προεδρία προς τιμή του Προέδρου των ΗΠΑ, απηύθυνε πρόσκληση στον Μπαράκ Ομπάμα και στην οικογένεια του, να επισκεφτεί την Ελλάδα για διακοπές. Μάλιστα ο Μπαράκ Ομπάμα όχι μόνο αποδέχτηκε την πρόσκληση να επίσκεφτεί εκ νέου την Ελλάδα, αυτή τη φορά για διακοπές, αλλά ζήτησε από την κυρία Κουντουρά να του προτείνει και ελληνικούς προορισμούς προς επίσκεψη.

 

Στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την κα Κουντουρά εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα τονίζοντας ότι από μικρός ήθελε να την επισκεφτεί. Μάλιστα ήταν παιδικό του όνειρο να επισκεφτεί την Ακρόπολη, όπως τονίζεται.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.