ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλες δύο μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες «γίνονται Αθηναίες»

10:35 - 03 Φεβ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Άλλες δύο μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες «γίνονται Αθηναίες»
Μία μία οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες «προσγειώνονται» στην Αθήνα προσπαθώντας να αξιοποιήσουν το μομέντουμ του Ελληνικού τουρισμού. Έτσι, πιθανόν και το 2017 θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Αθήνα η Choice hotels και Ibis Hotel θυγατρική του μεγάλου Ομίλου Accor.
Για την περίπτωση της Ibis δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία αλλά σε ότι αφορά την Choise έχει υπογραφεί σχετική συμφωνία με την GVK Enterprises για τη δημιουργία 5 νέων πολλαπλών ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα. Το πρώτο ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του στην Αθήνα το 2017. Σύμφωνα με την εταιρία Choice Hotels, το πρώτο ιδιόκτητο ξενοδοχείο, στο πλαίσιο της συμφωνίας, θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2017 υπό τη σημαία του ονόματος Comfort στην Αθήνα, ενώ θα δημιουργηθούν και νέες τέσσερις μονάδες στην ελληνική ηπειρωτική χώρα αλλά και τα νησιά υπό την “σκιά” των brands Comfort®, Quality® και Clarion®.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση του χαρτοφυλακίου μας στην Ελλάδα, ένα σημαντικό ταξιδιωτικό και τουριστικό προορισμό που έχει δείξει σημάδια ισχυρής ανάκτηση αλλά και θετικές προβλέψεις” όπως δήλωσε ο Mark Pearce, αντιπρόεδρος των Choice Hotels. “Συνεργαζόμαστε με την εταιρία Choice Hotels προκειμένου να “εκμεταλευτούμε” την άνεση τους, την ποιότητα και τις διεθνείς επωνυμίες στην ελληνική πρωτεύουσα και τα νησιά” επισημαίνει ο πρόεδρος των GVK Enterprises κ.Γιώργος Κοντός.
 
Γιώργος Αλεξάκης
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.