ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Ομίλου Διβάνη με Travelworks Public Relations

13:19 - 14 Φεβ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Συνεργασία Ομίλου Διβάνη με Travelworks Public Relations
Στην Travelworks Public Relations ανέθεσε ο Όμιλος Διβάνη τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του. Σε αυτό το πλαίσιο η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει από press trips και γαστρονομικά events μέχρι one- on-one meetings και blogger relations.
Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας η κ. Νίκη Φωτίου, Marketing Director του Ομίλου, δήλωσε: “Με χαρά καλωσορίζουμε την Travelworks στην οικογένεια του Ομίλου Διβάνη, αλλά και πίστη ότι η εν λόγω συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τις δύο πλευρές.”
 
“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Διβάνη αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς στη φιλοσοφία του ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας”, δήλωσε ο ιδρυτής της Travelworks Public Relations, κ. Κώστας Παναγάκης.
 
Λίγα λόγια για τον Όμιλο Διβάνη
 
Με επτά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στον τομέα του Τουρισμού ο Όμιλος Διβάνη αποτελεί συνώνυμο της ελληνικής φιλοξενίας. Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και απόλυτο πρωταγωνιστή τον επισκέπτη και τις ανάγκες του, ο Όμιλος Διβάνη δεν σταματά να εισάγει πρωτοπόρες ιδέες στον κλάδο του Τουρισμού προσφέροντας μοναδική εμπειρία διαμονής και οικογενειακή ατμόσφαιρα σε όλα τα ξενοδοχεία του.
 
Λίγα λόγια για την Travelworks Public Relations
 
Η Travelworks Public Relations εξειδικεύεται στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις travel & leisure brands, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο portfolio πελατών, στο οποίο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται: το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, το Grand Resort Lagonissi, το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, το Remezzo στη Μύκονο, το Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (Greek Yachting Association) και το Ikies Traditional Houses στη Σαντορίνη.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:23 - 14 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.