ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντεμπούτο του ΕΟΤ σε έκθεση τουρισμού στην Ινδία

12:33 - 22 Φεβ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Με στόχο την διείσδυση σε μια από τις πιο δυναμικές αναδυόμενες αγορές η Ελλάδα μετέχει στην Έκθεση ΟΤΜ της Ινδίας. με περίπτερο του ΕΟΤ. Μάλιστα η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά βρίσκεται σήμερα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Outbound Travel Mart (OTM) στο Μουμπάι της Ινδίας.
Η Υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας και θα παραστεί  σε εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας που έχει προγραμματίσει ο ΕΟΤ.
 
Στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης ΟΤΜ παρέστη ο  Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.
 
 Η συμμετοχή στην  Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανοίγματος νέων αγορών, και αποτελεί  το πρώτο βήμα  για την υλοποίηση του σχεδιασμού για την στοχευμένη προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην Ινδία ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο και για  την ενίσχυση των προοπτικών για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλών ταξιδιωτικών δαπανών.
Προηγήθηκαν συστηματικές επαφές  της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και της διοίκησης του ΕΟΤ  στο εξωτερικό με  μεγάλους tour operators, διεθνείς αερομεταφορείς και opinion leaders  του τουρισμού.
 
 Ο ΕΟΤ συμμετέχει   με περίπτερο  153 τ.μ. με συνεκθέτες  τον ΗΑΤΤΑ, tour operators  και αλυσίδες ξενοδοχείων καθώς και την  δημοτική κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Καβάλας, «Δημωφέλεια».    
 
  Γ.Α.
 
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.