ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προς πώληση τα "ασημικά" του Αστέρα Βουλιαγμένης

10:41 - 01 Μαρ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Προς πώληση τα "ασημικά" του Αστέρα Βουλιαγμένης
«Στο σφυρί βγαίνει» ο εξοπλισμός του ιστορικού συγκροτήματος λόγω των επικείμενων εργασιών ανακαίνισης βάζει μέσα στο Μάρτιο ο Αστέρας Βουλιαγμένης.

Από σήμερα, 1η Μαρτίου, η "Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης” ξεκινά τη διαδικασία την εκποίηση του συνόλου του ξενοδοχειακού της εξοπλισμού, από τις σουίτες και τους κοινόχρηστους χώρους, μέχρι τα εστιατόρια, ακόμη και το στόλο των αυτοκινήτων της. Πρόκειται για εξοπλισμό δωματίων (κρεβάτια, στρώματα, λευκά είδη κ.τ.λ.), κοινόχρηστων χώρων (καναπέδες, καρέκλες κ.λ.π.), συνεδρίων και ειδών εστιατορίου, εξοπλισμό κουζίνας, μέχρι και ...στόλο αυτοκινήτων (Suzuki Van, Mercedes Viano, Citroen C2 κ.λπ) . Η υποβολή των προσφορών θα γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του τμήματος αγορών της εταιρείας.

 

Σε περίπτωση που η αξία των προσφορών ξεπερνά ένα συγκεκριμένο ποσό, απαιτείται προκαταβολή 20%, ενώ η παραλαβή γίνεται με δαπάνη και ευθύνη των αγοραστών μέχρι τις 8/3/17.

 

Η εκποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκκίνησης των εργασιών ανακατασκευής του Αστέρα Βουλιαγμένης όπως προβλέπει ο σχεδιασμός του αραβο - τουρκικών συμφερόντων επενδυτικού σχήματος AGC Equity Partners, στο οποίο ανήκει πλέον το εμβληματικό ξενοδοχειακό συγκρότημα.

 

Εν τω μεταξύ, από αύριο 2 Μαρτίου ξεκινάει η καταβολή του προσφερόμενου τιμήματος στους αποδεχθέντες μετόχους σε συνέχεια της δημόσιας προσφοράς που πραγματοποίησε το τουρκοαραβικό σχήμα της Αpollo Investment Holdco και ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τη συγκέντρωση συνολικού ποσοστού της τάξεως του 98,42%. 

 

Το επενδυτικό σχέδιο των νέων ιδιοκτητών προβλέπει την αναβάθμιση και ανακαίνιση των ξενοδοχειακών μονάδων "Ναυσικά” και "Αρίων”, την κατεδάφιση της ξενοδοχειακής μονάδας "Αφροδίτη” και την κατασκευή μέχρι 13 υπερπολυτελών κατοικιών στην έκταση, τη δημιουργία δρόμων περιπάτου και χώρων άσκησης στο πάρκο της χερσονήσου, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της παραλίας "Astir Beach", την αναβάθμιση της Μαρίνας κ.λπ. 

 

Την ίδια στιγμή, από μέρα σε μέρα αναμένεται και η ανακοίνωση του ομίλου που θα αναλάβει το κατασκευαστικό αντικείμενο των εργασιών ανακαίνισης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.