ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κρουαζιερόπλοιο των startups στο Αιγαίο

08:00 - 12 Μαϊ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το κρουαζιερόπλοιο των startups στο Αιγαίο
Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός-«hackathon» επανέρχεται για τρίτη χρονιά στις 23-29 Ιουνίου με ανανεωμένο πρόγραμμα και δίνει έμφαση στην ανάπτυξη νέων startups στον Τουρισμό, την Οινογαστρονομία και την Ναυτιλία. Πρόκειται για στρατηγικούς τομείς που CruiseInn και Celestyal Cruises έχουν αναγνωρίσει ως «πυλώνες» ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

Μέχρι την Δευτέρα 15 Μαΐου, λοιπόν, θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στο CruiseInn, προκειμένου να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στο διαγωνισμό που διοργανώνεται πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο που διασχίζει το Αιγαίο.

 

Το CruiseInn απευθύνεται σε φοιτητές, απόφοιτους και νέους επαγγελματίες 18-30 ετών στους τομείς της Πληροφορικής, του Design, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας, των Τροφίμων & Ποτών, του Business ή του Μάρκετινγκ.

 

Μπορούν να συμμετάσχουν είτε όσοι έχουν μια καινοτόμο ιδέα που θέλουν να μετουσιώσουν σε πράξη είτε όσοι θέλουν να ενταχθούν σε μία επιχειρηματική ομάδα και να συμμετάσχουν στη δημιουργία μίας νέας startup, συνεισφέροντας τις δεξιότητές του.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:19 - 12 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.