ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίτημα για στήριξη επιχειρήσεων λόγω του υπερπληθυσμού μεδουσών στον Κορινθιακό

11:34 - 09 Αυγ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αίτημα για στήριξη επιχειρήσεων λόγω του υπερπληθυσμού μεδουσών στον Κορινθιακό
Την παρέμβαση του υπουργου Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για τη λήψη μέτρων οικονομικής στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις παραλίες του Κορινθιακού ζήτησε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο Αρίων». Ο λόγος είναι ότι οι επιχειρήσεις αυτές πλήττονται από το έκτακτο φυσικό φαινόμενο της ύπαρξης υπερπληθυσμού μεδουσών στον Κορινθιακό Κόλπο.

Αναλυτικά το αίτημα:

 

«Κύριε Υπουργέ,

 

Θεωρούμε ότι σας είναι γνωστό το έκτακτο φυσικό φαινόμενο της ύπαρξης υπερπληθυσμού μεδουσών στον Κορινθιακό Κόλπο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των λουομένων στις παραλίες του Κορινθιακού και τον εξ αυτού κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται παραδοσιακά στις παραλίες του Κορινθιακού.

 

Αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η πατρίδα μας, αλλά και την ευαισθησία της κυβέρνησης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, ζητούμε την παρέμβασή σας για την λήψη μέτρων οικονομικής στήριξης και διευκόλυνσης των εκατοντάδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω παραλίες.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.