ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακοπές με σκάφος: Σε διαρκή άνοδο με τη χρήση on line κρατήσεων Κύριο

08:05 - 30 Αυγ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διακοπές με σκάφος: Σε διαρκή άνοδο με τη χρήση on line κρατήσεων
Κερδίζει έδαφος συνεχώς τα τελευταία χρόνια η οργάνωση των διακοπών με σκάφος. Ολοένα και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν εναλλακτικές μορφές που θα τους επιτρέψουν να επισκεφθούν δυσπρόσιτα μέρη απαράμιλλου φυσικού κάλλους και να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες.

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες σκαφών «τρίβουν» τα χέρια τους καθώς η αυξημένη ζήτηση δημιουργεί τεράστιες προοπτικές σε μια ανερχόμενη αγορά, όπως αυτή του yachting.

Η Skyfall Yacht Charter μέσω της πλατφόρμας Booking Management, τα τελευταία τρία χρόνια πρωτοπορεί στην αγορά ως η εταιρεία που φέρει σε επαφή ταξιδιώτες με τους ιδιοκτήτες σκαφών και τους καπετάνιους τους.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πετύχει συνεργασία με 700 περίπου σκάφη, ιστιοπλοϊκά με ελληνική σημαία, μήκους από 10 έως 25 μέτρα. Το target group της είναι τουρίστες ηλικίας από 40 – 55 ετών, που προέρχονται κυρίως από Αμερική, Γερμανία, Ισπανία και Ρωσία. Οι πελάτες της πιστοί αφού εκτός της μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, η Skyfall Yacht Charter τους προσφέρει φαγητά, ποτά, υπηρεσίες σεφ και ασφαλιστική κάλυψη.

Η κράτηση γίνεται μέσω της πλατφόρμας Bookingmng.com με απλά και γρήγορα βήματα. Από τη στιγμή που ο υποψήφιος ταξιδιώτης καταχωρήσει το αίτημά του βάζοντας τα κριτήρια με τα οποία θέλει να γίνει η αναζήτηση του σκάφους, μέσα σε ένα τρίωρο έχει λάβει απάντηση στο e-mail του σε μια από τις 7 ξένες γλώσσες στις οποίες απαντά η ομάδα της Skyfall Yacht Charter.

«Μια ακόμη καινοτομία του Bookingmng.com έγκειται στο ότι συνεργάζεται με αρκετά σκάφη που επιτρέπουν τη δωρεάν ακύρωση, σε έκτακτες περιπτώσεις, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μην διακατέχονται από το άγχος χρέωσης της τελευταίας στιγμής. Αυτό ισχύει μέχρι στιγμής για έναν συγκεκριμένο αριθμό σκαφών μέσα στην πλατφόρμα και σκοπός μας να υιοθετηθεί από ολοένα και περισσότερα σκάφη» τονίζει στο Reporter.gr ο

Ιδιοκτήτης της SkyfallYacht Charter, Άγγελος Παπακωνσταντίνου υπογραμμίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη αφού πρέπει να εγγυηθούν στον Yacht Owner ότι ακόμα και τελευταία στιγμή θα βρει να ναυλώσει το σκάφος του!

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες σκαφών, μιας και οι δεύτεροι δεν ασχολούνται με το booking plan. «Δεν συμπληρώνουν τις διαθεσιμότητες που έχουν με σκοπό να δημιουργείται πρόβλημα στις αναζητήσεις βάση των κριτηρίων των ταξιδιωτών. Αυτός είναι και ο λόγος που η πλατφόρμα λειτουργεί με request ανάμεσα σε ταξιδιώτη και ιδιοκτήτη σκάφους και όχι με απευθείας κράτηση και πληρωμή».

Όλα τα σκάφη είναι καινούρια και ελεγμένα,υπάρχει δυνατότητα skipper (εξειδικευμένοι αθλητές), εφόσον ζητηθεί, καθώς και δημιουργίας προγράμματος δρομολογίων. Το κόστος για μια εβδομαδιαία ναύλωση, 6-8 ατόμων με skipper κυμαίνεται στις 6.000 ευρώ με την τουριστική σεζόν να ξεκινάει τονΜάιο και να ολοκληρώνεται αρχές Νοέμβρη.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 11:12 - 30 Αυγ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.