ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναντήσεις Κουντουρά με βουλευτές για την τουριστική ανάπτυξη

22:00 - 26 Οκτ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Συναντήσεις Κουντουρά με βουλευτές για την τουριστική ανάπτυξη
Διαδοχικές συναντήσεις με τους βουλευτές Βοιωτίας κ. Νικόλαο Θηβαίο, Καρδίτσας κα Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου, Ηλείας κ. Μπαλαούρα και Καβάλας κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη είχε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά για θέματα τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης των προορισμών.

Με τον βουλευτή Βοιωτίας κ. Νικόλαο Θηβαίο συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία της χειμερινής τουριστικής περιόδου και η ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού.

Στη συνάντηση με  τη βουλευτή Καρδίτσαςκαι μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της βουλής, κα Χρυσούλα Κατσαβριά- Σιωροπούλου,συμμετείχε επίσης ο κ. Ανδρέας Ανδρέου, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Τάραντα στην Ιταλία ο οποίος  προσκάλεσε την Υπουργό σε εκδήλωση των Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων της Ιταλίας τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Με τον  κ. Γεράσιμο Μπαλαούρα συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και προοπτικές στην τουριστική ανάπτυξη της Ηλείας.

Στη  συνάντηση με τον βουλευτή Καβάλας κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη  συμμετείχε ο  κ. Παναγιώτης Καλαϊτζής,  υπεύθυνος της Mototour of Nations στην Ελλάδα, της δεύτερης μεγαλύτερης περιηγητικής διοργάνωσης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (FIM),που πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμούστην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ήπειρο.

Ο υπεύθυνος ευχαρίστησε την Υπουργό και της  παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα για την υποστήριξη της ίδιας και του Υπουργείου Τουρισμού στην επιτυχημένη διοργάνωση και την προβολή της Ελλάδας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.