ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Airbnb:Οι οικοδεσπότες θέλουν να πληρώσουν το μερίδιό τους στην εφορία

20:14 - 16 Νοε 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Να συνδράμει τις ελληνικές αρχές στο ζήτημα της φορολόγησης των πελατών της επιθυμεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Airbnb, μέσω της οποίας χιλιάδες ακίνητα ενοικιάζονται στην Ελλάδα.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει ότι, "οι οικοδεσπότες στην Airbnb, θέλουν να πληρώσουν το μερίδιό τους στην εφορία και θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε το απόρρητό τους. Τα προσωπικά δεδομένα υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και θέλουμε να συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Η εν λόγω εταιρεία σημειώνει ότι θέλει να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία στην Ελλάδα, καθώς όπως τονίζει, "με τη συνεργασία μπορούμε να συμβάλουμε στην τόνωση των οικονομικών και κοινωνικών ευκαιριών για όλους τους ανθρώπους, να δημιουργήσουμε νέα φορολογικά έσοδα και να βοηθήσουμε στην εξάπλωση των τουριστικών παροχών στην κοινωνία".

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, το 2016, οι οικοδεσπότες της σε όλη την Ελλάδα, καλωσόρισαν πάνω από 770.000 επισκέπτες στα σπίτια τους.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.