ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθανασίου: Το Ελληνικό θα διπλασιάσει τον τουρισμό της Αθήνας

14:29 - 05 Δεκ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αθανασίου: Το Ελληνικό θα διπλασιάσει τον τουρισμό της Αθήνας
Το αναπτυξιακό σχέδιο του Ελληνικού θα διπλασιάσει τον τουρισμό της Αθήνας. Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού επιμελητηρίου.

Αναφερόμενος στον προβληματισμό για τις επιπτώσεις στο οικιστικό και κοινωνικό περιβάλλον της Αττικής έθεσε το ερώτημα αν προστατεύεται καλύτερα σήμερα το περιβάλλον με την εικόνα που υπάρχει ή με τη δημιουργία του μεγαλύτερου μητροπολιτικού πάρκου της Ευρώπης. Το ύψος των κτιρίων, πρόσθεσε, διασφαλίζει την ύπαρξη ελεύθερων χώρων ενώ για τον καθορισμό εκτάσεων ως αρχαιολογικού ενδφιαφέροντος ανέφερε ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση ανάλογη με αυτή που εφαρμόστηκε στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι.

Σχολιάζοντας το θέμα ο διευθύνων σύμβουλος της INTRALOT, Α. Κεραστάρης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει τις υπηρεσίες που θέτουν εμπόδια με αποτέλεσμα η μεγαλύτερη επένδυση στη χώρα, που είναι το Ελληνικό, να παραμένει μακέτα.

Τέλος ο κ. Γ. Λινάτσας, στέλεχος της Axia Ventures Group μιλώντας στο ίδιο συνέδριο τόνισε ότι η ελληνική οικονομία χρειάζεται ανάπτυξη 3-4% για μια δεκαετίες, κάτι που δεν συμβαδίζει όμως με τους στοχους για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που εξοχήν θέσει οι δανειστές.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.