ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όμιλος Διβάνη: Προσβλέπει στον εσωτερικό τουρισμό με πασχαλινά πακέτα

12:50 - 16 Μαρ 2018 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Όμιλος Διβάνη: Προσβλέπει στον εσωτερικό τουρισμό με πασχαλινά πακέτα
Σειρά πακέτων εν όψει του Πάσχα κάνει ο Όμιλος Διβάνη, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης και τουριστών από την εσωτερική αγορά. Έτσι από την Αθήνα και την Κέρκυρα, μέχρι τα Μετέωρα και την Λάρισα, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής για μια από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου. Τα Πασχαλινά ήθη και έθιμα, η ομορφιά και τα ανοιξιάτικα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου αλλά και οι γνώριμες παραδοσιακές γεύσεις της Λαμπρής συνδυάζονται ιδανικά με την ελληνική φιλοξενία στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη.

Πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στα νότια παράλια της Αθήνας περιμένει να υποδεχθεί όσους αγαπούν την πολυτέλεια και δεν μπορούν να μείνουν μακριά από τη θάλασσα. Επίσης το Divani Corfu Palace αναδεικνύεται σε ιδανικό προορισμό, το πιο ξεχωριστό Πάσχα στο νησί των Φαιάκων.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου, τα Μετέωρα συνθέτουν το ονειρικό σκηνικό για ένα ξεχωριστό Πάσχα με κατάνυξη σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία. Ο επισκέπτης της περιοχής έχει τη δυνατότητα να νιώσει την εμπειρία της πνευματικότητας του Πάσχα, στα μοναστήρια των Μετεώρων. Το ξενοδοχείο Divani Meteora προσφέρει ένα πακέτο διαμονής που τα έχει όλα: Νηστίσιμο μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο Δείπνο, ενώ την ημέρα της Λαμπρής τσίπουρο με παραδοσιακά εδέσματα και ελληνική μουσική από dj.

Με παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους στα αρχαία χρόνια και ζωντανεύουν ξανά την Πασχαλινή περίοδο, ο νομός Λάρισας τιμά κάθε χρόνο το Πάσχα με λαμπρότητα. Το Divani Palace Larissa θα γίνει το απόλυτο καταφύγιο για τις άγιες ημέρες με τα πατροπαράδοτα έθιμα της περιοχής, απολαμβάνοντας παράλληλα μια αξέχαστη διαμονή και υπηρεσίες 5 αστέρων.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.