ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη γιορτή για το θαλάσσιο τουρισμό στη Μαρίνα Αλίμου

13:35 - 25 Μαρ 2018 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Μεγάλη γιορτή για το θαλάσσιο τουρισμό στη Μαρίνα Αλίμου
Στην προβολή της σημασίας του κλάδου του Yachting για την εθνική οικονομία αλλά και για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αποσκοπεί το πρώτο «Yachting Festival» στην Μαρίνα Αλίμου 12 – 15 Απριλίου 2018. Η εκδήλωση οργανώνεται από το «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΕΥ [ΜΟΝΙΜΟΥ] ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ – ΣΙΤΕΣΑΠ», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του ΕΟΤ, του FedHATTA και με την στήριξη του Δήμου Αλίμου.

 Αυτή η γιορτή για τον θαλάσσιο τουρισμό οργανώνεται στην Μαρίνα Αλίμου, την μεγαλύτερη Μαρίνα της χώρας, που είναι η κύρια επαγγελματική βάση των σκαφών στην Αττική. Παράλληλα, θα συνδυαστούν πληθώρα Ελληνικών γεύσεων που θα επιμεληθεί η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis» προσθέτοντας έτσι, ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι στη διοργάνωση.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα:

1η Ημέρα : Eγκαίνια της έκθεσης στις 18:00 από υπουργούς, φορείς, Έλληνες και ξένους συνεργάτες, που ασχολούνται με τον Τουρισμό. Θα ακολουθήσει Yachting Gastronomy με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis», με τη συνοδεία μουσικού προγράμματος.

2η Ημέρα : Συνέδριο για το ρόλο του «Yachting» ως ειδική | εναλλακτική μορφή Τουρισμού. Εισηγήσεις από Έλληνες και ξένους ομιλητές, με έμπειρες και καλές πρακτικές από Ελλάδα και εξωτερικό. Στο τέλος, θα δημιουργηθεί παρουσίαση με θέμα «Yachting Gastronomy» από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής  «Acropolis».

3η Ημέρα : Ειδική Ημερίδα για το κοινό: «Yachting, προσιτή οικονομική λύση για δραστηριότητες ποιοτικού τουρισμού» με συμμετοχή και παρουσίαση Περιφερειών και Λιμενικών Ταμείων, με ολοήμερη γευστική παρουσίαση των ΔΙΕΚ Ελλάδος και των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis».

4η Ημέρα : Γευστική παρουσίαση από τους σπουδαστές των ΔΙΕΚ Ελλάδος και των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis».

Το «Yachting Festival» θα συμπεριλάβει διάφορα events, αφού καθημερινά θα υπάρχουν παραδοσιακά συγκροτήματα, γευσιγνωσίες και κληρώσεις με πλούσια δώρα για όλους τους επισκέπτες. Παράλληλες εκδηλώσεις, προγραμματίζονται τόσο από εταιρείες, τουριστικά πρακτορεία όσο μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.