ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Blue Star Ferries: Οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!

07:00 - 09 Ιουλ 2018 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Blue Star Ferries: Οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!
Σας προσκαλούμε στο πιο όμορφο και απολαυστικό ταξίδι. Τα πλοία της Βlue Star Ferries σας προσφέρουν άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω μοναδική.

Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά:

• προς τα αγαπημένα Δωδεκάνησα (Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάρπαθο)

• προς στις ξακουστές Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Ανάφη, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα

• προς τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου Χίο,   Μυτιλήνη, Ικαρία & Φούρνους

• προς την Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά)

LOUNGE AT RECEPTION

Με όποιο πλοίο και αν ταξιδέψετε, απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων μας με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό ή ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας και επισκεφτείτε το εστιατόριο A la Carte, Self Service ή Goody’s Burger House  για το γεύμα σας

Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI και κάνετε ανάληψη μετρητών  από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

Για να απολαύσετε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries σας προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες.

Υπηρεσία @sea!

Το νέο, διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με  απεριόριστες δυνατότητες. 

Συνδεθείτε στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet-, από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. Ενημερωθείτε για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, για το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmilesκ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea σάς παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως  κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

902 4200 cropped Copy

BlueStarino!

Εάν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα αναζητήστε στο πλοίο  τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*! *Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στη Reception του πλοίου επίσης μπορείτε να βρείτε  μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

TIPS:

• Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα.

• Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:  www.seasmiles.com

• Άν είστε ήδη κάτοχος κάρτας Seasmiles, ενημερωθείτε  για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο www.bluestarferries.com.

CABIN

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bluestarferries.gr. Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800 ή στο www. bluestarferries.com.

Σας καλωσορίζουμε στο πλοίο μας και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι!

 

BLUE STAR FERRIES , κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

Τελευταία τροποποίηση στις 13:39 - 02 Ιουλ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.