ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάκριση για Mideast στα World Travel Awards

13:11 - 02 Ιουλ 2018 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διάκριση για Mideast στα World Travel Awards
Η Mideast βραβεύτηκε ως Europe’s Leading Destination Management Company (DMC) στα φετινά βραβεία World Travel Awards™, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Έπειτα από 4 συνεχόμενες διακρίσεις ως Greece’s Leading DMC, η Mideast κατάφερε έναν ακόμα μεγαλύτερο στόχο, μία διάκριση στην Ευρώπη ως Europe’s Leading DMC.

Στην ετήσια υπέρλαμπρη τελετή των World Travel Awards™ που φέτος πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου, η εταιρία παρέλαβε το βραβείο «τρόπαιο» όπως αποκαλείται στο χώρο του τουρισμού, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη μακρά ιστορία εξειδίκευσής της στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας.

Τα World Travel Awards™ είναι ένας θεσμός παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και αναγνωρισμένος ως η απόλυτη πιστοποίηση αριστείας στον κλάδο. Στην τελετή απονομής των βραβείων συμμετέχει μόνο η αφρόκρεμα της τουριστικής βιομηχανίας και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο που μεταδίδουν την εκδήλωση λεπτό προς λεπτό με αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα σε 10 γλώσσες.

Όπως δήλωσε η Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Mideast, «Η διάκρισή μας ως Europe’s Leading DMC αποτελεί κορυφαία αναγνώριση για το έργο μας και προσωπικά θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς όλους όσους μας ψήφισαν. Όταν η φήμη για την ποιοτική εξυπηρέτηση ξεπερνά τα όρια της χώρας και η εταιρία κατατάσσεται ως κορυφαία ανάμεσα σε γίγαντες της τουριστικής βιομηχανίας, η αίσθηση ικανοποίησης αλλά και ευθύνης ενδυναμώνεται. Είναι δε ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι η βράβευση αυτή συμπίπτει με τα 35 χρόνια δραστηριοποίησής μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όμως η καλή δουλειά μίας ομάδας, όπως και το ενδιαφέρον για τον πελάτη, δε μετριέται με βραβεία. Η επιτυχία μετριέται μέσα από όσα μαθαίνουμε, μέσα από κάθε στόχο που πετυχαίνει μία ομάδα. Και η νέα μας βράβευση συμβολίζει ακριβώς αυτό, την ενότητα της ομάδας μας προς ένα κοινό στόχο: την απόλυτη φροντίδα προς τον πελάτη. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.