ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι τουρίστες «ψηφίζουν» Κρήτη και Μουσείο της Ακρόπολης

17:39 - 05 Σεπ 2018 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ανάμεσα στις υψηλότερες προτιμήσεις των τουριστών συγκαταλέγονται το Μουσείο της Ακρόπολης αλλά και ο προορισμός της Κρήτης.

Ειδικότερα, το Μουσείο Ακρόπολης κατατάσσεται στην 6η θέση παγκοσμίως ανάμεσα στα 25 μουσεία που έχουν επιλέξει οι ταξιδιώτες, βάσει των στοιχείων της πλατφόρμας TripAdvisor.

«Το καινούργιο κτήριο είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και οι θησαυροί που φιλοξενεί. Ένας διάδρομος με διαφανές, γυάλινο δάπεδο αποκαλύπτει τα ερείπια που φέρνουν στο φως οι τρέχουσες ανασκαφές», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους επισκέπτες που έχει αναρτήσει το σχόλιό του στη δημοφιλή πλατφόρμα. Τα φετινά βραβευμένα μουσεία χρησιμεύουν ως έμπνευση για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν μερικές από τις καλύτερες συλλογές του κόσμου της τέχνης, της επιστήμης, του πολιτισμού και της ιστορίας, επισημαίνει ο Brooke Ferencsik, διευθυντής επικοινωνίας της TripAdvisor.

Παράλληλα, η Κρήτη συγκαταλέγεται στους 25 καλύτερους προορισμούς του κόσμου, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

«Το νησί της Κρήτης είναι ένα ελληνικό διαμάντι που πλέει στη γαλαζοπράσινη θάλασσα. Οι παραλίες είναι θεϊκές εκτάσεις χρυσαφένιας άμμου και στρογγυλεμένων βοτσάλων. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την ιστορική και μυθολογική αξία αυτού του νησιού. Σύμφωνα με τους μύθους, η Κρήτη ήταν ο τόπος γέννησης του Δία, του βασιλιά των θεών και κοιτίδα του πρώτου πολιτισμού της Ευρώπης. Επισκεφθείτε μία από τις πολυάριθμες αρχαιολογικές και ιστορικές τοποθεσίες του νησιού, για να κάνετε ένα διάλειμμα από την ηλιοθεραπεία και να πλημμυρίσετε με δέος», σημειώνεται στο TripAdvisor.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:41 - 05 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.