ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέκταση του φημισμένου Radisson Hotel Group στην Κύπρο

10:38 - 30 Οκτ 2018 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επέκταση του φημισμένου Radisson Hotel Group στην Κύπρο
Υψηλοί προσκεκλημένοι από την Κύπρο και το εξωτερικό παρέστησαν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για τον εορτασμό των πολύαναμενόμενων εγκαινίων του νέου εντυπωσιακού κτιριακού συμπλέγματος Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza. Τη συνολική διοργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Action Global Communications στην Κύπρο για λογαριασμό του Quality Group και της Sunyseeker Hotels. Την πολυσυζητημένη εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μαζί με περισσότερους από 600 προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων Υπουργοί, Διπλωμάτες, Διεθνείς επιχειρηματίες και πλήθος υψηλών προσκεκλημένων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Κύπρου.

Η λειτουργία του Radisson Blu Larnaca και QBlu Plaza σηματοδοτεί την επέκταση του φημισμένου Radisson Hotel Group- μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως -  στην Κύπρο προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας στην παραθαλάσσια πόλη της Λάρνακας και αναβαθμίζοντας την τουριστική ανάπτυξη της Κύπρου.

"Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εξαιρετική συνεργασία μας με το Quality Group και τη Sunnyseeker Hotels", δήλωσε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications. "Έχοντας διοργανώσει στο παρελθόν το πρώτο μεγάλο opening ξενοδοχείου στη Λάρνακα το 1974, δεκαετίες αργότερα είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε και πάλι μέρος αυτού του συναρπαστικού εγχειρήματος, καθώς το πρώτο business hotel στο νησί ανοίγει μία νέα εποχή στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου."

Η ομάδα event management της Action Global Communications στην Κύπρο ανέλαβε τη συνολική διοργάνωση και το συντονισμό της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης «ζωντανεύοντας» όλο το κτίριο με πλούσιες μουσικές επενδύσεις, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης των προσκεκλημένων στους ορόφους, τα καταστήματα και τους χώρους εστίασης και διασκέδασης του QBlu Plaza. Τα εγκαίνια πλαισίωσαν  μουσικά  jazz bands, DJs, καθώς επίσης και το ντουέτο Duo Violins, από την Ελλάδα.

Οι προσκεκλημένοι είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, με ποικιλία από ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις και ευφάνταστα κοκτέιλ. Ο πέμπτος όροφος του ξενοδοχείου αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της βραδιάς, όπου οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν γύρω από την εντυπωσιακή πισίνα και απόλαυσαν live μαγειρικές από τους σεφ του ξενοδοχείου. Το Sky Bar του ξενοδοχείου – το οποίο πλέον αποτελεί  το υψηλότερο σημείο της πόλης  – αποδείχθηκε  επίσης ιδιαίτερα δημοφιλές συγκεντρώνοντας πολλούς από τους καλεσμένους που απόλαυσαν  finger food, ποτά, συναρπαστικές μουσικές επιλογές, αλλά και την εκπληκτική πανοραμική θέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.