ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Banyan Tree έρχεται Ευρώπη μέσω Κέρκυρας

17:14 - 08 Ιαν 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
H Banyan Tree έρχεται Ευρώπη μέσω Κέρκυρας
Την Κέρκυρα επιλέγει για να μπει στην ευρωπαϊκή αγορά η ασιατική ξενοδοχειακή αλυσίδα πολυτέλειας Banyan Tree.
Το ξενοδοχείο Angsana Corfu αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον ερχόμενο Μάιο και θα αποτελέσει το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη της αλυσίδας Banyan Tree. 
 
Η εν λόγω αλυσίδα διαθέτει τα brands, Banyan Tree, Angsana, Dhawa και Cassia και έχει υπό τον έλεγχο της συνολικά 48 ξενοδοχεία. Όπως γνωστοποίησε, την επόμενη τριετία θα προστεθούν επιπλέον 26 μονάδες, ξεκινώντας φέτος με εννέα νέα ξενοδοχεία στην Ασία και το Angsana στην Κέρκυρα.
 
Το πολυτελές Angsana Corfu προέκυψε από την πλήρη ανακατασκευή του πρώην ξενοδοχείου Σαν Στέφανο στις Μπενίτσες. Θα διαθέτει 199 δωμάτια και 40 βίλες, ορισμένα με ιδιωτική πισίνα. Το Σαν Στέφανο πέρασε στα χέρια της εταιρείας KLC ΙΙΙ Hellas, του ομίλου Kέρτσικωφ, πριν από 11 χρόνια, από την οικογένεια Μάνεση. Το κόστος της επένδυσης ξεπέρασε τα 50 εκατ. ευρώ.
 
Όπως έχει επισημάνει η KLC ΙΙΙ Hellas, το ξενοδοχείο αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας και θα προσελκύσει τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.
 
Στα εστιατόρια θα προσφέρεται ασιατική και διεθνής κουζίνα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο βραβευμένος με  αστέρι Michelin σεφ, Έκτορας Μποτρίνι, θα επιμελείται στο κεντρικό εστιατόριο μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις.
Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται, επίσης, το Angsana Spa, με 16 αίθουσες θεραπείας και χαλάρωσης, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, θαλάσσια σπορ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χώρος για γιόγκα. Για τα παιδιά  υπάρχει το Kids Club με παιδική πισίνα. Τέλος, διατίθενται αίθουσες για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.