ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΑνΕΚ: Οι «μετεξεταστέοι» των επενδυτικών δράσεων για Τουριστικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

11:05 - 14 Ιαν 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΕΠΑνΕΚ: Οι «μετεξεταστέοι» των επενδυτικών δράσεων για Τουριστικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
Ανακοινώθηκε ο Βαθμολογικός Πίνακας Κατάταξης και οι Απορρίψεις των Επενδυτικών Σχεδίων, με τη συνολική βαθμολογική κατάταξη των 5.962 προκριθέντων σε αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων, στη Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020».

Σύμφωνα με τα στοιχεία έχουμε τη μη πρόκριση για ένταξη 3.398 επενδυτικών σχεδίων, που υποβλήθηκαν στη Δράση με συνολικό αιτούμενη δημόσια δαπάνη 513.340.407,05 ευρώ, ανά ομάδα περιφέρειας, λόγω εξάντλησης της συνολικής προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης.

 

Ακόμα, την απόρριψη 1.373 επενδυτικών σχεδίων, με το σχετικό/ούς λόγο/ους απόρριψης.

 

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις χρηματοδότησης απορρίπτονται με την παρούσα απόφαση, έχουν άπαξ τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά αυτής, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της κοινοποίησης στον δικαιούχο της έκδοσης της παρούσας απόφασης σύμφωνα με το κεφάλαιο 9.4 της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 

Τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα μπορείτε να δείτε εδώ. 

 

Η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας  στον τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων και έχει προϋπολογισμό 340 εκατ. ευρώ για το σύνολο των περιφερειών της χώρας (240 εκατ. ευρώ από το ΕΠΑνΕΚ και 100 εκατ. ευρώ από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα).

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.