ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα σκαριά επενδυτής για το πρώην ξενοδοχείο «Κάνιγγος 21»

11:45 - 14 Ιαν 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στα σκαριά επενδυτής για το πρώην ξενοδοχείο «Κάνιγγος 21»
Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης - Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΕΑΠΑΕ), στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου «Κάνιγγος 21» αναμένεται να ξεκινήσει τελικές διαπραγματεύσεις με τη Zeus International για την εκχώρησή του.

Μετά την διαγωνιστική διαδικασία, όπου στην τελική φάση είχαν φτάσει η Zeus International και ο όμιλος Χνάρη, η Zeus φαίνεται να έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά για το ακίνητο του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης - Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΕΑΠΑΕ), που στέγαζε πριν από χρόνια το ξενοδοχείο «Κάνιγγος 21».

 

Το εν λόγω ξενοδοχείο παραμένει κλειστό εδώ και πολλά χρόνια κάτι που θα αναγκάσει τον επίδοξο επενδυτή σε σημαντικές επενδύσεις, που προσδιορίζονται στο ύψος των 3 εκατ. ευρώ. Μένει να φανεί αν θα τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις και τελικά ποιο θα είναι το brand που θα «βάλει ταμπέλες» σε μια περιοχή με προβλήματα αλλά με σημαντικό ξενοδοχειακό στίγμα με τα όμορα ξενοδοχεία Polis Grand & Residence Giorgio.

 

Σημειώνεται ότι Zeus International έχει στρατηγική συνεργασία με τη Wyndham.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.