ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

16:12 - 21 Μαϊ 2007 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Σε απάντηση της 21/05/2007 επιστολής του Χ.Α. η εταιρεία OLYMPIC CATERING δηλώνει τα ακόλουθα:
Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο εν λόγω δημοσίευμα προέρχονται κατά κύριο λόγο από τον οργανισμό προώθησης εξαγωγών (Ο.Π.Ε.), φορέα με τον οποίο το εμπορικό τμήμα του Ομίλου EVEREST και η Εταιρία μας, συνεργάστηκε για την προώθηση γευμάτων σε αγορές του εξωτερικού, και η συμβολή του Ο.Π.Ε. στις εν λόγω προσπάθειες κρίνεται ως ιδιαίτερα καθοριστική.
Δεδηλωμένη δραστηριότητα της OLYMPIC CATERING είναι η παραγωγή γευμάτων για διάθεση στο χώρο του βιομηχανικού catering και S/M, η οποία έχει ξεκινήσει τους τελευταίους 18 μήνες.
Η συνεργασία με τη Βελγική Delhaize βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο υλοποίησης και η πρώτη εξαγωγή chilled γευμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί περί τα μέσα Ιουνίου.
Η απρόσκοπτη υλοποίηση της εν λόγω συνεργασίας αναμένεται να αποφέρει σε πλήρη δωδεκάμηνη χρήση συνολικές πωλήσεις περί τα 3 εκατ. ευρώ, ήτοι το 6 % επί των συνολικών πωλήσεων της χρήσης 2006.
Η συνεργασία με τη Βελγική Delhaize καταδεικνύει την υψηλή τεχνογνωσία και ποιότητα του εργοστασίου της OLYMPIC CATERING, και κινείται στα πλαίσια της στρατηγικής της Εταιρείας για ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και εκμετάλλευση της παραγωγικής δυναμικότητας της Εταιρίας μας.
Η διοίκηση της OLYMPIC CATERING εκτιμά ότι η εν λόγω συνεργασία δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει σημαντικά τα αποτελέσματα της Εταιρείας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.