ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ύμνος» FedHATTA στο έργο της Κουντουρά για τον τουρισμό

11:39 - 13 Μαϊ 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
«Ύμνος» FedHATTA στο έργο της Κουντουρά για τον τουρισμό
Ευχαριστήρια επιστολή προς την Έλενα Κουντουρά για τη συνεργασία που είχαν κατά τη θητεία της στο υπουργείο Τουρισμού έστειλε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων FedHATTA και ΗΑΤΤΑ.

Το ΔΣ τη συγχαίρει για την επιτυχημένη θητεία της και για το έργο και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ως υπουργός Τουρισμού.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμη κύρια Υπουργέ,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της FedΗΑΤΤΑ και του ΗΑΤΤΑ, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχημένη σας θητεία στην ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, η οποία θεωρούμε ότι χαρακτηρίστηκε από δημιουργική και παραγωγική εργασία στα σοβαρά θέματα και τις μεγάλες προκλήσεις του τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αξιοσημείωτο και πολυεπίπεδο έργο σας για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, εκτός από τις δραστηριότητες διαφήμισης και προώθησης, περιλαμβάνονται και οι σημαντικές πρωτοβουλίες για τον εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου που διέπει τον τουρισμό καθώς και για την προστασία της νομιμότητας στις τουριστικές δραστηριότητες.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας δραστηριότητες και έχουμε την πεποίθηση ότι θα δοθούν πολλές ευκαιρίες, και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη του σημαντικότερου τομέα της οικονομικής και κοινωνικής μας ζωής, του Ελληνικού τουρισμού, που όλοι μαζί υπηρετούμε με αγάπη και αφοσίωση.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.