ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 29 Οκτωβρίου το Greek Alternative Tourism in Warsaw

11:08 - 02 Ιουλ 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στις 29 Οκτωβρίου το Greek Alternative Tourism in Warsaw
Στην κατεύθυνση του σχεδιασμού της πολιτείας για 365 ημέρες το χρόνο τουρισμό, της ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού, καθώς και της σύνδεσης του κλάδου με τον αγροτοδιατροφικό τομέα, η AVIAREPS σε συνεργασία με την Tourism Today, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Επενδύσεων, δρομολογεί τη διενέργεια του Greek Alternative Tourism in Warsaw, για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Πολωνία.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον εμβληματικό χώρο Forteca Kregliccy στη Βαρσοβία, στις 29 Οκτωβρίου 2019.

Υπογραμμίζεται ότι για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον υψηλός αριθμός Πολωνών τουριστικών πρακτόρων και TourOperators, καθώς και Πολωνών επιχειρηματιών, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να εντάξουν στο πρόγραμμα τους τα εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα της χώρας μας για την περίοδο 2019-2020.

Η AVIAREPS και η Tourism Today αποτελούν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εταιρείες με ιδιαίτερη εμπειρία στη διοργάνωση workshops προώθησης του τουρισμού, με εκδηλώσεις από το 2004 έως σήμερα σε προορισμούς, τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της αραβικής αγοράς.

Στο παρελθόν η Tourism Today είχε συνεργασθεί με επιτυχία σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις με την Enterprise Greece, με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, πολλές περιφέρειες της χώρας, καθώς και με δεκάδες επιχειρήσεις οι οποίες έκτοτε παραμένουν σταθεροί πελάτες της.

Υπογραμμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο στην εκδήλωση Greek Alternative Tourism της Χάγης, πραγματοποιήθηκαν 459 Β2Β συναντήσεις, μεταξύ 93 τουριστικών πρακτόρων και  Tour Operators, καθώς και 19 δημοσιογράφων και Bloggers με τους Έλληνες συμμετέχοντες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.