ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκαινιάστηκε το συνεδριακό κέντρο «Grand Hall» στο Grand Resort Lagonissi

16:55 - 15 Ιουλ 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Εγκαινιάστηκε το συνεδριακό κέντρο «Grand Hall» στο Grand Resort Lagonissi
Εγκαινιάστηκε στο Grand Resort Lagonissi το συνεδριακό κέντρο GRAND HALL, παρουσία πολλών παραγόντων και επαγγελματιών του τουρισμού.

Όπως τονίστηκε κατά την σχετική εκδήλωση, πρόκειται για σημαντικό γεγονός, καθώς αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον μεγάλων ξένων tour operators για την ύπαρξη μεγάλων συνεδριακών κέντρων στη χώρα μας. 

Σημειώνεται ότι το GRAND HALL καλύπτει έκταση 4.950 τ.μ., ενώ η κεντρική συνεδριακή αίθουσα, το Cosmos Ballroom, είναι 1.125 τ.μ., με ύψος 5.80 μέτρα, φυσικό φως και μοναδική θέα στην θάλασσα. 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος Νίκος Τζήμας, τόνισε: «Η προσπάθεια για σημαντικούς συνεδριακούς χώρους άρχισε το 2003 με στόχο να δημιουργηθεί σύγχρονη συνεδριακή μονάδα, με δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων διεθνών συνεδρίων και εκδηλώσεων. Σήμερα, ολοκληρώνεται μεγάλο μέρος του όλου project και δίνεται η  δυνατότητα προσφοράς πολύ-λειτουργικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.  Το φυσικό περιβάλλον της χερσονήσου και η αισθητική στους χώρους του Grand Resort Lagonissi, συμβάλλουν ώστε οι φιλοξενούμενοι να αποβάλλουν το άγχος από τις επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς η ομορφιά του κόλπου χαλαρώνει και γαληνεύει.  Σημειώνεται ότι το Grand Resort Lagonissi εκτείνεται σε χερσόνησο, έκτασης 326 στρεμμάτων και είναι μέλος των Leading Hotels of the World.  Το συγκρότημα διαθέτει 276 δωμάτια, bungalows και σουίτες, όλα με θέα στη θάλασσα, 4.950 τ.μ. εσωτερικούς συνεδριακούς χώρους, 14 meeting rooms, επτά εστιατόρια για μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις και τέσσερα μπαρ, 16 ιδιωτικές παραλίες και απέχει 20 λεπτά από το αεροδρόμιο και 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, ενώ διαθέτει ιδιωτική μαρίνα και ελικοδρόμιο.  Υπάρχει εσωτερικός χώρος στάθμευσης, χωρητικότητας 1200 αυτοκινήτων, καθώς και εξωτερικός χώρος χωρητικότητας 700 αυτοκινήτων». 

Σημειώνεται ότι το Συνεδριακό Κέντρο του Grand Resort Lagonissi έχει βραβευθεί από τα World Travel Awards με το βραβείο World’s Leading Meetings & Conference Hotel ενώ το Grand Resort Lagonissi βραβεύθηκε με το βραβείο Europe’s Leading Luxury Island Resort 2019.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.