ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ibis Styles: Επέκταση στην Αθήνα και αναζήτηση νέων σημείων

11:52 - 24 Ιουλ 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ibis Styles: Επέκταση στην Αθήνα και αναζήτηση νέων σημείων
Το Ibis Styles, το οικονομικό brand της Accor, μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο, ανακοίνωσε χτες το άνοιγμα ενός νέου ξενοδοχείου στην Αθήνα. Πρόκειται για το 4* ibis Styles Athens Routes, που όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, διαθέτει «design εμπνευσμένο από την συναρπαστική αρχαϊκή ιστορία ιδωμένη με σύγχρονη ματιά». «Τα 89 δωμάτια γίνονται μοναδικά μέσα από τα μοντέρνα στοιχεία τέχνης, που αναδεικνύουν την κλασσική παράδοση της αρχαίας Ελλάδας και δημιουργούν μια ζωντανή και φρέσκια ατμόσφαιρα, για μια ολοκληρωμένη Αθηναϊκή εμπειρία» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Από τις 10 Αυγούστου, όπως αναφέρεται, η νέα μονάδα Ibis, η δεύτερη στην Ελλάδα μετά την Κρήτη, ανοίγει πύλες για επαγγελματικά ταξίδια, διακοπές με την οικογένεια ή με φίλους, ή αποδράσεις της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με στελέχη της Accor μετά την επιτυχία του Ibis στο Ηράκλειο έρχεται άλλη μια μονάδα που προσφέρει μια σειρά από εναλλακτικές. «Είτε επιθυμείτε να περάσετε την ημέρα σας στις παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας ή να κάνετε βόλτες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, η τοποθεσία του ibis Styles Athens Routes είναι στρατηγική, περίπου 1,1 χλμ από το μουσείο της Ακρόπολης και 300 μ από το σταθμό του Μετρό Άγιος Ιωάννης» αναφέρεται σχετικά σε σχέση με την τοποθεσία του ξενοδοχείου στη Λ. Βουλιαγμένης. Ο σχεδιασμός μάλιστα της εταιρίας είναι για επέκταση των Ibis ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα σε αστικά κέντρα της περιφέρειας.

Για την Αθήνα, όπως τονίζεται, το Ibis προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης ή για ένα ευχάριστο βράδυ με φίλους με την μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού. Το ξενοδοχείο διαθέτει γιαυτό μια μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις για φαγητό και ποτό ποντάροντας στο άνοιγμα την τοπική κοινωνία.

Όπως τονίζεται το άνετο μπαρ “All day Routes” και το μπαρ στην ταράτσα του ξενοδοχείου "SKYe Routes" (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο) με πανοραμική θέα της πόλης, προσφέρουν πρωτότυπα ποτά και δροσιστικά κοκτέιλ, συνοδευόμενα από γευστικά ορεκτικά. Τα δύο εστιατόρια, το “Colors” στον χώρο της υποδοχής του ξενοδοχείου, και το “SKYe Routes” στην ταράτσα (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο), ικανοποιούν την όρεξη για νόστιμες μεσογειακές γεύσεις.

Επιπλέον, το νεόδμητο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν εσωτερικό πάρκινγκ, τρεις αίθουσες συναντήσεων, δωρεάν wi-fi και καλωσορίζει τα κατοικίδια.

Σε ένα βιοκλιματικό κτίριο, ιδιοκτησία της G. Lymperakis Invest OE, το ibis Styles Athens Routes είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη λειτουργία των Sofitel Athens Airport, Novotel Athens και ibis Styles Heraklion central, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της Accor για περαιτέρω ανάπτυξη στην χώρα.

Το ξεχωριστά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι πλήρως εναρμονισμένα με την ταυτότητα του brand ibis Styles, το οποίο προσφέρει μοναδικά ξενοδοχεία σε επίπεδο design, άνεσης και προσωπικότητας, καθώς και ποιοτική εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό, χαρακτηριστικά στοιχεία της Accor Group.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.