ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση FedHATTA με φορείς του Αζερμπαϊτζάν

13:10 - 22 Νοε 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Συνάντηση FedHATTA με φορείς του Αζερμπαϊτζάν
Με κλιμάκιο τουρισμού του Αζερμπαϊτζάν είχε συνάντηση ο πρόεδρος της FedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης, παρουσία και του προέδρου του HATTA και γγ της Ομοσπονδίας Στάθη Σκρέτα, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού των δύο χωρών, αλλά και την ταυτόχρονη προβολή των προορισμών στις δύο χώρες.

Δεν ήταν η πρώτη προσέγγιση της FedHATTA προς την αγορά του Αζερμπαϊτζάν, καθώς μέσα από τις ενώσεις της, η ομοσπονδία είχε την ευκαιρία να φέρει σε επαφή τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες με τους Αζέρους συναδέλφους τους, κατά τη διάρκεια του fam trip που διοργάνωσε ο ΗΑΤΤΑ το 2010.

Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια ραγδαία αυξανόμενη τουριστική αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει στην ξενοδοχειακή υποδομή κυρίως, και στην προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής της παράδοσης. «Η βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης θα αποτελέσει σίγουρα ένα πλεονέκτημα για την τουριστική ροή και στις δύο χώρες, αλλά τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται κάθε χρόνο, με σταθερούς ρυθμούς για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Ελλάδας», τόνισε ο  κ. Τσιλίδης. Η προβολή του προορισμού αυτού για τους Έλληνες επαγγελματίες μέσω του διαδικτύου, θα ξεκινήσει σύντομα από την FedHATTA.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.