ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος νέος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

09:52 - 19 Δεκ 2019 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ο Αντώνης Ηλιόπουλος νέος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης
Ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ένας απο τους ισχυρότερους και πιο δημιουργικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής αγοράς της Σαντορίνης αλλά και των Κυκλάδων, εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.
 
 
 Εκπρόσωπος της νέας γενιάς ξενοδόχων , με γνώση του διεθνούς χώρου και συνεργασίες με μεγάλα παγκόσμια brand αλυσίδων , έβαλε σε νέα τροπή το ξενοδοχειακό προϊόν τα τελευταία χρόνια στο νησί και εκτιμάται πως μαζί με τη νέα διοίκηση του Δήμου, θα προσδώσει μία νέα δυναμική στην εξωστρέφεια, και στην παγκόσμια πρωταγωνιστικότητα του νησιού.
 
Η εκλογή του έρχεται σε μία συγκυρία όπου η κυβέρνηση εργάζεται πυρετωδώς για την επίτευξη ενός φιλόδοξου στόχου να καταστήσει το νησί της Σαντορίνης ως πρότυπο οδηγό της αειφόρας και βιώσιμης ανάπτυξης και επέκταση του μοντέλου στα υπόλοιπα μεγάλα νησιά , όπως σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.
 
Ο κ. Ηλιόπουλος με μεταπτυχιακές σπουδές στη ναυτιλία και στα οικονομικά είναι ιδιοκτήτης τριών ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων, πολυτελών βιλών, μονάδων εστίασης στη Σαντορίνη, και άλλων ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών στις Κυκλάδες. Στη Σαντορίνη έχει προβεί τα τελευταία χρόνια σε σοβαρές και πρωτότυπες επενδύσεις, πέραν των ξενοδοχειακών, με 2 μεγαλης κλίμακας δημόσιους σταθμούς στάθμευσης αυτοκινήτων (στην Οία και κοντα στο Αεροδρόμιο) και μίας νέας οικολογικής μονάδας βιομηχανικών πλυντηρίων για την εξυπηρέτηση των ξενοδοχείων.
 
Βασικός του στόχος, όπως ανέφερε στο Reporter.gr, είναι η Ένωση Ξενοδόχων να καταστεί ο βασικός κοινωνικός εταίρος στην προσπάθεια του νησιού να μπει στην νέα εποχή. Άξονες αυτής της βιώσιμης και πράσινης ανάπτυξης, θεωρεί την ενδυνάμωση των υποδομών με περιβαλλοντική ευαισθησία και αειφόρα προοπτική, την προώθηση του θεματικού τουρισμού, και την επέκταση της τουριστικής περιόδου στους 9 μήνες.
 
Το ερχόμενο διάστημα θα ανακοινώσει μια δέσμη ενεργειών για την εκ βάθρων οργανωτική ανασυγκρότηση της Ένωσης Ξενοδόχων, με την ενεργοποίηση των μελών του, και την προσέλκυση νέων.
Τελευταία τροποποίηση στις 10:56 - 19 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.