ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΤΕ για κοροναϊό: Ψυχραιμία, συντονισμός και συνεργασία

17:11 - 26 Φεβ 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΕΤΕ για κοροναϊό: Ψυχραιμία, συντονισμός και συνεργασία
Μήνυμα για... ψυχραιμία στέλνει ο ΣΕΤΕ, με αφορμή την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος κοροναϊού στην Ελλάδα.

Μία 38 χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη με κοροναϊό και ασφαλώς η Ελλάδα οφείλει να διαχειριστεί την κατάσταση με σοβαρότητα και χωρίς πανικό.

Αυτό επισημαίνει και ο ΣΕΤΕ, σε μία πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της ύπαρξης κρούσματος. Ο τουρισμός αποτελεί πυλώνα της ελληνικής οικονομίας και ο Σύνδεσμος εκτιμά πως με ψυχραιμία, συντονισμό και συνεργασία, θα περιοριστούν οι συνέπειες που ασφαλώς και θα προκύψουν από τον κοροναϊό. Πρόκειται άλλωστε για παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο θα έχει επιπτώσεις και στην Ελλάδα.

Ο ΣΕΤΕ, πάντως, επισημαίνει πως "τους επόμενους μήνες η Ελλάδα αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες και θα απαιτηθεί από όλους ψυχραιμία, συντονισμός και συνεργασία.

O ΣΕΤΕ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα Μέλη του, τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς της Πολιτείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιολόγηση της κατάστασης, η έγκυρη ενημέρωση και η τήρηση των μέτρων πρόληψης που χρειάζεται να εφαρμοστούν.

Ο ελληνικός τουρισμός έχει τη γνώση, την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά και σε αυτή την περίσταση".

Τελευταία τροποποίηση στις 17:13 - 26 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.