ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Enjoy your stay and stay safe:Η νέα καμπάνια της ΓΓΠΠ

08:26 - 26 Ιουν 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Enjoy your stay and stay safe:Η νέα καμπάνια της ΓΓΠΠ
Στην έκδοση εννέα οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19, προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εν όψει του ανοίγματος από την 1η Ιουλίου 41 πυλών εισόδου στη χώρα (27 αεροδρομίων, 7 χερσαίων σημείων εισόδου και 7 λιμανιών).

Κεντρικό μήνυμα της νέας αυτής προσπάθειας είναι: Απολαύστε τη Διαμονή σας – Μείνετε Ασφαλείς «Enjoy your stay and stay safe».           

Σκοπός της ενημερωτικής καμπάνιας, η οποία βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με τη βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι η παροχή έγκυρης ενημέρωσης, ώστε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους, επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους στη χώρα μας.

kentriki1

Σημειώνεται ότι σε όλες τις πύλες εισόδου θα υπάρχει σχετική σήμανση με οδηγίες, ενώ θα μοιράζεται και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η καμπάνια, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΑ, την Fraport και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, έτσι ώστε όλοι όσοι εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια να έχουν πλήρη πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορονοϊό.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:00 - 26 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.