ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επενδύσεις €28 εκατ. για την ανακατασκευή του EverEden Beach Resort Κύριο

10:10 - 04 Ιουλ 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επενδύσεις €28 εκατ. για την ανακατασκευή του EverEden Beach Resort
Άνοιξε τις πύλες του το πλήρως ανακατασκευασμένο EverEden Beach Resort Hotel & Spa, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στην καρδιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, στο 47ο χλμ. της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου.

Σημειώνεται ότι το διάστημα 2018-2019 η ιδιοκτήτρια εταιρεία προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 28 εκατ. ευρώ περίπου για την ανακατασκευή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Το επενδυτικό πρόγραμμα περιελάμβανε ενίσχυση της στατικότητας των κτιρίων, καθώς και επανεγκατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών δικτύων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη μελέτη φωτισμού και ηχομόνωσης, με γνώμονα την παροχή της απόλυτης εμπειρίας στον ταξιδιώτη. Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη επιμελήθηκε το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects.

evereden20 0868

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τρία κτιριακά συγκροτήματα και διαθέτει γήπεδα 49 στρεμμάτων, ένα άκρως υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο, τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ. Το resort διαθέτει επίσης δυο εξωτερικές πισίνες, καθώς και μια εσωτερική, ενώ στο ολοκληρωμένο κέντρο ευεξίας που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του παρέχονται υπηρεσίες αισθητικής υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, στο γυμναστήριο που βρίσκεται εντός του συγκροτήματος, οι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα να ασκηθούν ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει δυναμικότητα 260 δωματίων, τα οποία ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Τα δωμάτια χωρίζονται σε 6 διαφορετικούς τύπους, το Deluxe Standard που αποτελεί το βασικό δωμάτιο, τα ευρύχωρα deluxe Superior, τις Belvedere Suites με την εντυπωσιακή θέα, τα δίχωρα family room, τα Residences των 90 τ.μ. που προσφέρονται για μεγάλες οικογένειες και φυσικά τις σουίτες με ιδιωτική πισίνα που συνθέτουν το σύνολο των δωματίων που προσφέρει το EverEden Beach Resort Hotel.

evereden20 0769 1

«Το EverEden Beach Resort Hotel απευθύνεται στον εμπνευσμένο ταξιδιώτη που αναζητά την απόλυτη τουριστική εμπειρία, καθώς έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην παραλία της Αττικής», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείων EverEden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmeni, Άλκης Παναγόπουλος. «Στο EverEden Beach Resort Hotel διατηρούμε αναλλοίωτα τα παλαιά παραδοσιακά στοιχεία του ελληνικού τουρισμού και τα αναμειγνύουμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις μέσα από μοντέρνες υποδομές και εγκαταστάσεις. Έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο προορισμό για διαφορετικές αγορές αλλά και για διαφορετικές εποχές. Το EverEden Beach Resort Hotel καλείται να εμπλουτίσει την αθηναϊκή Ριβιέρα, ευελπιστώντας να προσφέρει στους ταξιδιώτες την εμπειρία της Αττικής, ενός προορισμού πλήρους σε περιεχόμενο και επιλογές», επεσήμανε.

Somewhere Boutique Vouliagmeni

Εφαρμόζοντας πιστά ενισχυμένα μέτρα υγιεινής, ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες του μία άνετη, ασφαλή και ευχάριστη διαμονή, το Somewhere Boutique Vouliagmeni καλωσόρισε την Πέμπτη 4 Ιουνίου τους πρώτους επισκέπτες του καλοκαιριού. Υιοθετώντας τεχνολογικές καινοτομίες, το Somewhere App παρέχει τη δυνατότητα ανέπαφης αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με το προσωπικό του resort, ενώ μέσω της ειδικής εφαρμογής οι ταξιδιώτες έχουν απευθείας πρόσβαση στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο.

Μαζί με το Somewhere Boutique Vouliagmeni, έτοιμο για σερβίρει εκλεπτυσμένα πιάτα με ελληνικές γεύσεις από φρέσκα διαλεγμένα υλικά που θα σαγηνεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με φόντο τον κήπο και το ψηφιδωτό της καταγάλανης πισίνας που κυριαρχούν στο ξενοδοχείο, είναι το Lutetia Bistro.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις 20:17 - 04 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.