ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρισμός για όλους:Αιτήσεις για δικαιούχους με λήγοντα 4-5 στο ΑΦΜ

09:58 - 06 Ιουλ 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τουρισμός για όλους:Αιτήσεις για δικαιούχους με λήγοντα 4-5 στο ΑΦΜ
Παράταση έως και την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου έχει δοθεί στην κατάθεση αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2020», δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος των πολιτών αλλά και των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν στην υποβολή αιτήσεων το πρώτο διάστημα. Οι αιτήσεις γίνονται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ. Σήμερα σειρά έχουν οι δικαιούχοι, που το ΑΦΜ τους λήγει σε 4-5.

Ειδικότερα οι δικαιούχοι του προγράμματος, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης. 

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια του προγράμματος είναι εξάμηνη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Τουρισμού εξετάζεται η δυνατότητα παράτασης με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. 

Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του υπουργείου Τουρισμού η υποβολή των αιτήσεων έχει ως εξής: 

  • Δευτέρα 6 Ιουλίου: Υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 4 - 5

  • Τρίτη 7 Ιουλίου: Υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 6 - 7

  • Τετάρτη 8 Ιουλίου: Υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 8 - 9

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός Για Όλους», η οποία άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας 29/06, θα παρέμενε ανοιχτή έως την Κυριακή 5 Ιουλίου, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. 

Μέσω του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους», η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους να πραγματοποιήσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:03 - 06 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.