ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυναμική ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση SATTE GenX της Ινδίας

17:31 - 05 Οκτ 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Δυναμική ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση SATTE GenX της Ινδίας
Με την πεποίθηση ότι σε κάθε κρίση μπορεί να κρύβεται και μια ευκαιρία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, διοργάνωσε την παρουσία της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού SATTE GenX της Ν. Ασίας, η οποία πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, με τη στήριξη του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, υλοποιήθηκε ένα ευρύ πλαίσιο παρουσίασης της χώρας μας στην έκθεση, που περιλαμβάνει τη δημιουργία βίντεο μέσα από το οποίο προβάλλεται η δυναμική της Ελλάδας και ψηφιακών εντύπων με πολλές πληροφορίες για τους επαγγελματίες του τουρισμού της Ινδίας. Η παρουσία του ΕΟΤ είναι ενεργή στην έκθεση, καθώς μέσα από το ψηφιακό περίπτερο παρέχονται πληροφορίες και συνεχής επικοινωνία με τους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτό, η FedHATTA, φιλοξενώντας τις Περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), επικοινωνεί με εικόνες, βίντεο και παρουσίαση υποδομών το τουριστικό προϊόν της χώρας μας στην μεγάλη αγορά της Ινδίας.

Στην τελετή έναρξης της έκθεσης χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την διοργάνωση, και ενημερώνοντας για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει καθημερινά η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. "Η Ελλάδα είναι πάντα ένας προορισμός ταξιδιού και εμπειρίας για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου" είπε χαρακτηριστικά.

Οι Ινδοί ταξιδιώτες αγαπούν και επιλέγουν τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, και η ζωντανή απόδειξη για αυτό ήταν τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά αφίξεων τα τελευταία χρόνια.

"Τώρα ανακτούμε το χαμένο έδαφος, για να κρατήσουμε ζωντανή και δυνατή την παρουσία μας σε μια μεγάλη τουριστική αγορά, που περιμένει με την πρώτη ευκαιρία να ταξιδέψει και πάλι στην Ελλάδα", δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTΑ Λύσανδρος Τσιλίδης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.