ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημαντικές διακρίσεις για την Domotel Hotels & Resorts

12:53 - 12 Οκτ 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Σημαντικές διακρίσεις για την Domotel Hotels & Resorts
Η ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων Domotel Hotels & Resorts και το μέλος της, Domotel Kastri, τιμήθηκαν προσφάτως με τρεις διακρίσεις οι οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας.

Ειδικότερα, η Domotel Hotels & Resorts έλαβε το Βραβείο Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δίκτυου στα Βραβεία Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (#InnovateGreece) που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία στην Ελλάδα, το οποίο παρέλαβε εκ μέρους το Ομίλου η κ. Έβελυν Χριστοπούλου, CEO του Domotel Olympia. 

Επιπλέον το Domotel Kastri διακρίθηκε στην πρόσφατη απονομή των Greek Hospitality Awards 2020 με Gold Award στην κατηγορία Best Greek Hotel Conference Center και Silver Award στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι ο απόλυτος business προορισμός.

Innovate Greece 2020 11

Με κληρονομιά στον ξενοδοχειακό κλάδο που ξεκινά από το 1964, η Domotel Hotels & Resorts διαθέτει ένα ξεχωριστό δίκτυο ξενοδοχείων με business και leisure χαρακτήρα σε μοναδικές τοποθεσίες στην ηπειρωτική Ελλάδα, που έχουν κοινό παρονομαστή τη φιλοσοφία της αλυσίδας για προσωποποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας. 

Η κομβική τοποθεσία του Domotel Kastri στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση στο εθνικό οδικό δίκτυο, σε μικρή απόσταση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και μια ανάσα από την Κηφισιά, σε συνδυασμό με την όαση πρασίνου που το αγκαλιάζει, το καθιστούν ιδανική επιλογή για business και leisure ταξιδιώτες. Η ασφάλεια του επισκέπτη αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την Domotel Hotels & Resorts, με το Domotel Kastri να είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που έλαβε την πιστοποίηση B&W Certification από τη Swiss Approval International. Το προηγμένο συνεδριακό κέντρο πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου κατάφερε να ξεχωρίσει στα φετινά Greek Hospitality Awards έχοντας φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, συνέδρια, ιδιωτικά δείπνα, team building δραστηριότητες αλλά και πάρτι. 

Amphitheater

Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται 1 state-of-the-art -και μοναδικό στην Αθήνα- αμφιθέατρο με καμπίνες ταυτόχρονης διερμηνείας, συνολικής χωρητικότητας 200 θέσεων, 1 πολυμορφική αίθουσα, 16 συνεδριακές αίθουσες, 4 αίθουσες υπολογιστών, 1 αίθουσα innovation, 3 εστιατόρια, 1 μπαρ, κήπος καθώς και υπαίθριοι χώροι αναψυχής στο 5 στρεμμάτων αλσύλλιο που το πλαισιώνει, ενώ διαθέτει υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και μόνιμα εγκατεστημένο audiovisual εξοπλισμό σε όλες τις αίθουσες. Με μακρόχρονη εμπειρία στην φιλοξενία και τη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων, το Domotel Kastri διακρίνεται για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του να βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών σε κάθε στάδιο της οργάνωσης, προσφέροντας παράλληλα την πιο θερμή υποδοχή σε όλους τους φιλοξενούμενους. 

Τα 86 δωμάτια του ξενοδοχείου -εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από τη θρυλική ιταλική εταιρεία Cassina με έπιπλα του Le Corbusier - παρέχουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής συνδυάζοντας την άνεση με την κομψότητα, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα καλύτερα boutique hotels στην Αθήνα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εργαστούν από το γραφείο του δωματίου τους με υψηλές ταχύτητες Wi-Fi και να απολαύσουν ένα μεσημεριανό γεύμα ή ένα χαλαρωτικό δείπνο στο πολύ-βραβευμένο εστιατόριο του Kastri Bistro με θέα τους καταπράσινους κήπους, ενώ όλη η ομάδα του ξενοδοχείου είναι στη  διάθεσή τους για να τους προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Domotel Kastri01

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, CEO της Domotel Hotels & Resorts δήλωσε σχετικά: “Οι διακρίσεις αυτές μας τιμούν ιδιαίτερα αφού έρχονται ως επιστέγασμα της προσπάθειας όλων μας για τη δημιουργία custom made εμπειριών και την προσφορά απόλυτα προσωποποιημένων υπηρεσιών. Ως μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων, η Domotel Hotels & Resorts φροντίζει να αναδεικνύει στα ξενοδοχεία της όλα εκείνα που κάνουν τον ελληνικό προορισμό μοναδικό και να εργάζεται με στόχο την ανάκαμψη του τουρισμού”

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.