ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η τουριστική οικογένεια θρηνεί μια εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού τουρισμού

10:43 - 14 Οκτ 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Η τουριστική οικογένεια θρηνεί μια εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού τουρισμού
Ένας ευπατρίδης του τουρισμού έφυγε αφήνοντας μια σημαντική κληρονομιά στον κλάδο και την ιστορία του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλουβάτο, της οικογένειας των εμβληματικών ξενοδοχείων ΑΜΑΛΙΑ, (σε Σύνταγμα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Πρέβεζα, Καλαμπάκα και Δελφούς) που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Η οικογένεια Κουλουβάτου, με μονάδες σε μοναδικά σημεία εμβληματικών προορισμών, θεμελίωσαν τον ελληνικό τουρισμό αναδεικνύοντας την ανάγκη ποιότητας στην προσφορά υπηρεσιών. Ουσιαστικά αποτέλεσαν αναφορά για ταξιδιώτες που αναζήτησαν και αναζητούν τους δρόμους της Ελληνικής ιστορίας αλλά και μια εκλεπτυσμένη φιλοξενία σε «ελληνικά μέτρα». Γι’ αυτό για τον πρόωρο χαμό του Κ. Κουλουβάτου το Δ.Σ. του ΣΕΤΕ, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, απέστειλε ένα μήνυμα με σημασία.

«Σύσσωμη η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επί σειρά ετών, πρόεδρος των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα αγωνιστή και επιτυχημένου επιχειρηματία, απαράμιλλου ήθους» ανέφερε ο ΣΕΤΕ, ενώ ο πρόεδρός του Γιάννης Ρέτσος αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Ένας σπάνιος άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος μας άφησε νωρίς. Ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ, γόνος με βαρύ φορτίο και Πρόεδρος των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον Ελληνικό τουρισμό θα είναι πάντα στην μνήμη μας».

{https://twitter.com/GAVernicos/status/1316017589374480386}

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.