ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέδρια: O HAPCO ενώνει τις δυνάμεις του με τους επαγγελματίες DMC

19:25 - 05 Φεβ 2021 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Συνέδρια: O HAPCO ενώνει τις δυνάμεις του με τους επαγγελματίες DMC
Ο HAPCO γνωρίζοντας τη δύσκολη χρονική συγκυρία που όλοι βιώνουμε, αλλά και το πόσο εύθραυστος είναι ο Τουρισμός σε κάθε εξωγενή παράγοντα, υγειονομικό, πολιτικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό, ενώνει τις δυνάμεις του με τους Επαγγελματίες των Εκδηλώσεων (Destination Events Specialists).

Στόχος της “ένωσης” είναι τόσο η διεύρυνση και εξέλιξη του Συνδέσμου μας, όσο και η ενδυνάμωση της φωνής και της δυναμικής του κλάδου.

«Θα πετύχουμε την  βιωσιμότητα του επαγγέλματος μας,  θα παίξουμε το ρόλο του ρυθμιστικού παράγοντα στις αλλαγές και στις νέες προκλήσεις και θα συνεργαστούμε,  για να γίνει το όραμα του Συνδέσμου μας, ορατό, πιο γρήγορα από το 2030. Διότι θα είμαστε πιο δυνατοί και η φωνή μας θα έχει,  ακόμη μεγαλύτερο  ειδικό βάρος,  τόσο προς όλους τους Φορείς,  όσο και προς όλη την εγχώρια και διεθνή πελατειακή μας αγορά», τονίζει χαρακτηριστικά η κυρία Ρένα Τόλη, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO).

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του HAPCO, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 2 Φεβρουαρίου 2021, εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του Καταστατικού κατά πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης των μελών του ΔΣ από 9 σε 11 και μετά από ψηφοφορία εκλέχθηκαν μέλη τα οποία συμπλήρωσαν το ΔΣ.

Ο HAPCO έχει την πεποίθηση ότι η "ένωση” αυτή θα αποδώσει τα μέγιστα και θα ανοίξει νέους ορίζοντες συνεργασίας και στρατηγικής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.