ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης: Προειδοποιούν με νέες κινητοποιήσεις

18:30 - 18 Φεβ 2021 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης: Προειδοποιούν με νέες κινητοποιήσεις
Επιστολή με τα αιτήματά τους απέστειλαν στον πρωθυπουργό, τους συναρμόδιους υπουργούς αλλά και τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης, κάνοντας λόγο για εγκληματική στάση απέναντι στον κλάδο.

Όπως τονίζουν στην επιστολή τους, σε λίγες μέρες καλούνται να καταβάλουν το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας, χωρίς να έχουν όπως λένε οικονομικά αυτήν την δυνατότητα, προερχόμενοι από μια χαμένη χρόνια.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης, η πολιτεία δεν έχει καταβάλει τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για την επιδότησή τους, υπογραμμίζοντας ότι οι εργαζόμενοι του κλάδου, μετά τα όσα βίωσαν πέρσι, νοιώθουν διπλά απροστάτευτοι.

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης ζητούν από το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Τουρισμού, την άμεση καταβολή των καθυστερημένων επιδοτήσεων και τον συμψηφισμό των ποσών των τελών κυκλοφορίας που καλούνται να πληρώσουν σε λίγες ημέρες και προειδοποιούν ότι σε αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσουν νέες κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περσινή τουριστική σεζόν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης είχαν προβεί σε απεργία διαρκείας η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και ξεπέρασε τις 100 ημέρες.

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.