ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο επιμόρφωσης-προετοιμασίας για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών

20:34 - 09 Μαρ 2021 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Σεμινάριο επιμόρφωσης-προετοιμασίας για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών
Το Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης, εξειδίκευσης και καλύτερης προετοιμασίας των Μελών του στην υποδοχή και εξυπηρέτηση Κινέζων τουριστών, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο Επιμόρφωσης-Προετοιμασίας για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών «China Quick-Li».

Το Σεμινάριο θα διοργανωθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Tourism Generis, τον προσεχή Απρίλιο και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις εκπαιδευτικές συναντήσεις διάρκειας 90 λεπτών η κάθε μία, στις εξής ημερομηνίες: Κυριακή 4 Απριλίου 2021, Κυριακή 11 Απριλίου 2021, Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και Κυριακή 25 Απριλίου 2021, στις 12:00, μέσω της πλατφόρμας  Zoom.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το Σεμινάριο θα λάβουν Βεβαίωση – Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Tourism Generis.  

Προετοιμαστείτε σωστά για τους Κινέζους τουρίστες

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στη μετά Covid εποχή και την αναγκαία προετοιμασία για την επανεκκίνηση του τουρισμού και ιδιαίτερα στη σωστή προετοιμασία για την υποδοχή των τουριστικών ροών από την Κίνα, το Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας  προχωρά στη διοργάνωση του Σεμιναρίου με στόχο να προσφέρει τόσο στα Μέλη του όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, όλη την απαραίτητη πληροφορία για:

  • την κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των χαρακτηριστικών των Κινέζων τουριστών,
  • την τμηματοποίηση της κινεζικής αγοράς,
  • την προσαρμογή της τουριστικής προσφοράς μας,
  • τον τρόπο επικοινωνίας και προώθησης των πωλήσεων στην Κίνα.

Το σεμινάριο απευθύνεται, τόσο σε επιχειρηματίες του τουρισμού (π.χ. ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις transfer, κ.ο.κ.), όσο και σε σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων, ελεύθερους επαγγελματίες,  επιχειρηματίες ή στελέχη επιχειρήσεων συναφών με την τουριστική αγορά (π.χ. εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, ξεναγούς, κ.ά.).

Οι εγγραφές στο Σεμινάριο θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 10 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος της συμμετοχής για τα Μέλη του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας  ανέρχεται στο ποσό των €200 (+ΦΠΑ 24%), ενώ για τα μη Μέλη το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €250 (+ΦΠΑ 24%). Για φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €100 (+ΦΠΑ 24%).

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο του Παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου: 22890 28420 ή στο e-mail : [email protected]

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.