ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισραήλ: Έρχονται μέτρα για περιορισμούς στα ταξίδια προς Ελλάδα

16:36 - 19 Ιουλ 2021 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ισραήλ: Έρχονται μέτρα για περιορισμούς στα ταξίδια προς Ελλάδα
Ακόμα ένα «σύννεφο» για τον ελληνικό τουρισμό φαίνεται πως είναι στον ορίζοντα, αφού το Ισραήλ φαίνεται πως ετοιμάζεται να θέσει περιοριστικά μέτρα στους πολίτες του, για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων που καταγράφει η χώρα μας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το Ισραήλ αναμένεται να προσθέσει την Ελλάδα στον κατάλογο των χωρών που απαιτούν πλήρη καραντίνα για όλους όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους, μέτρο το οποίο κρίνεται απαραίτητο για χώρες από τις οποίες παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κατά τους ελέγχους στην επιστροφή.

Μάλιστα, τα μέτρα, μπορεί να ξεκινήσουν να ισχύουν από την ερχόμενη Δευτέρα για όλους πολίτες ακόμα και για τους εμβολιασμένους, με εξαίρεση όσους έχουν προγραμματίσει το ταξίδι τους έως το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είναι από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Ισραηλινούς και μία αγορά από την οποία φέτος η χώρα μας ανέμενε ροές λόγω της γρήγορης πορείας του προγράμματος των εμβολιασμών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.