ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλείνει για ανακαίνιση το Hilton- Πρόγραμμα εθελουσίας για τους εργαζόμενους

19:39 - 11 Ιαν 2022 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το ξενοδοχείο Hilton Athens ανακαινίζεται με στόχο να είναι έτοιμο το 2024.

Στόχος να δημιουργηθεί ένας πολυδιάστατος προορισμός με νέες χρήσεις, από την Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Πρόκειται για μια στρατηγική επένδυση, ύψους 130 εκατ. ευρώ.

Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ριζική ανακατασκευή του υφιστάμενου κτιρίου προκειμένου να φιλοξενήσει τις νέες χρήσεις του που θα περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο Conrad 280 δωματίων, 50 πολυτελείς κατοικίες, την ανάπλαση του τελευταίου ορόφου και επέκταση στο χώρο της πισίνας.

Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2020, ενώ το ξενοδοχείο λειτουργεί ταυτόχρονα, ωστόσο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, λόγω της φύσης των εργασιών που θα ακολουθήσουν το ξενοδοχείο θα παύσει να λειτουργεί στις 31 Ιανουαρίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, το οποίο θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου 2022. Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν κατόπιν αξιολόγησης, σε άλλες τουριστικές δραστηριότητες του Ομίλου, όπως στη νέα ξενοδοχειακή μονάδα της Costa Navarino, καθώς και στο ξενοδοχείο και τις λοιπές επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν εντός του νέου προορισμού της Αθήνας στα τέλη του 2024.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής αναμένεται να εργασθούν μέχρι και 800 άτομα ενώ κατά τη λειτουργία θα απασχοληθούν πάνω από 600 εργαζόμενοι.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.