ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

COCO-MAT: Στη Σαντορίνη το πέμπτο ξενοδοχείο- Ανοίγει πύλες τον Μάιο

15:52 - 28 Ιαν 2022 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
COCO-MAT: Στη Σαντορίνη το πέμπτο ξενοδοχείο- Ανοίγει πύλες τον Μάιο
Τον Μάιο του 2022, το νέο eco-conscious boutique resort της COCO-MAT στην Καλντέρα της Σαντορίνης, θα ανοίξει τις πόρτες του για να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ποιοτικής φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό κατάλυμα, σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του νησιού, που θα χαρίσει υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, δίπλα στη φύση και τη θάλασσα, προσφέροντας παράλληλα την απόλαυση ενός ξεκούραστου και ποιοτικού ύπνου σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και συστήματα ύπνου με την υπογραφή της COCO-MAT. 

Μετά το δημοφιλέστατο Eco Residence Serifos, το νέο boutique resort στη Σαντορίνη έρχεται να προστεθεί στο ολοένα αυξανόμενο δίκτυο ξενοδοχείων και καταλυμάτων της εταιρίας. Η τοποθεσία του είναι το γραφικό χωριό Ακρωτήρι, ένα πανέμορφο μέρος στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, που συνδυάζει  πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη σαγηνευτική θέα της Καλντέρας. Πρόκειται για μία περιοχή ιδανική για όσους αγαπούν την εξερεύνηση, την χαλάρωση και την επαφή με τη φύση αλλά και για όσους απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία στις διακοπές τους.

Στόχος του ξενοδοχείου είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, ευεξίας και χαλάρωσης και σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, παροχές όπως γιόγκα, μασάζ καθώς και υπηρεσίες ηχοθεραπείας. Η γαστρονομική επιμέλεια ανήκει στον σεφ Δημήτρη Κανταράκη και αφορά σε υψηλής ποιότητας επιλογές και γεύσεις εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοί θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές του νησιού με τα εμβληματικά ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT, τα οποία θα διατίθενται από το ξενοδοχείο.

Ένας προορισμός που σέβεται το περιβάλλον και ακολουθεί τα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο boutique resort της COCO-MAT στη Σαντορίνη ακολουθεί πιστά τα πρότυπα βιωσιμότητας, διαθέτοντας εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και υπηρεσίες απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι η ανακύκλωση, το φιλτράρισμα και η επαναχρησιμοποίηση των γκρίζων νερών για το πότισμα και τη φροντίδα του κήπου, καθώς επίσης και η απόσταξη του νερού και η μετατροπή του σε πόσιμο με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς για εξάλειψη των πλαστικών μπουκαλιών, η χρήση οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, η αξιοποίηση γεωθερμικής ενέργειας, η χρήση ψηφιακών μενού φαγητού μέσω QR codes κα. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:54 - 28 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.